Çorum - Bakan Olmasına En Çok O Sevindi - Son Dakika
Güncel

Çorum - Bakan Olmasına En Çok O Sevindi

Çorum - Bakan Olmasına En Çok O Sevindi

Bakan olmasına en çok o sevindi Çorum'da yaşayan Fazlı Ağbal kardeşi Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın 64'üncü hükümette Maliye Bakanı olmasının sevincini yaşadı.

24.11.2015 19:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan olmasına en çok o sevindi

Çorum'da yaşayan Fazlı Ağbal kardeşi Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın 64'üncü hükümette Maliye Bakanı olmasının sevincini yaşadı. Hırdavatçılık yapan Fazlı Ağbal, 'Orta halli bir ailenin çocuklarıydık. Yokluk içerisinde büyüdük ancak ona rağmen çalıştı ve başardı" dedi.

64'üncü hükümetin kabinesinde Maliye Bakanı olarak görev alan Ak Parti Bayburt milletvekili Naci Ağbal'ın Çorum'da yaşayan ağabeyi Fazlı Ağbal'da kardeşinin bakan olduğunu kendisine ait işyerinde televizyondan öğrendiğini ve çok mutlu olduğunu söyledi. Hırdavatcılık yapan 5 çocuk babası 61 yaşındaki Fazlı Ağbal, 'Kardeşimin bakan olacağı daha önceden söyleniyordu. Şükür Allah'a oldu. Vatana millete hayırlı olsun. Kardeşimin bakan olmasından dolayı çok mutluyum. Orta halli bir ailenin çocuklarıydık. Yokluk içerisinde büyüdük ancak ona rağmen çalıştı ve başardıö dedi.

Naci Ağbal'ın 5 kardeşin en küçük çocuğu olduğunu belirten ağabey Fazlı Ağbal, anne ve babalarının 1999 yılında vefat ettiğini belirterek "Keşke onlarda yaşasalardı ve bu günleri görselerdi. Kardeşim 26 yıl maliyede bürokratlık yaptı ve başarılı hizmetler verdi. Bakanlık döneminde de başarılı olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Haberi öğrendikten sonra kardeşinin arayarak tebrik ettiğini açıklayan Fazlı Ağbal, kardeşi ile en son geçtiğimiz ay Çorum'u ziyareti sırasında görüştüğünü söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum - Bakan Olmasına En Çok O Sevindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement