Çorum Belediyesi'nden Halk İftarı - Son Dakika
Yerel

Çorum Belediyesi'nden Halk İftarı

Çorum Belediyesi\'nden Halk İftarı

Çorum Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gülabibey mahallesinde sokak iftarı düzenlendi.

17.07.2014 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Gülabibey mahallesinde sokak iftarı düzenlendi.

Rüstem Eren Parkı'ndaki iftara Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül ve Alper Zahir, ve mahalle sakinleri katıldı. İftar programına katılan tüm mahalle sakinlerini tek tek selamlayan Başkan Külcü'ye vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

İftar öncesi mahalle sakinlerine hitap eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine değindi. Türkiye'de bugüne kadar 11 kez Cumhurbaşkanının seçildiğini, bu zamana kadar hiç kimsenin Cumhurbaşkanının kim olacağı ile ilgili hiçbir şey sormadığını söyleyen Külcü, "Birileri bu zamana kadar karanlık odalarda adaylarını belirlediler. Seçtirebilirdilerse TBMM'ye seçtirdiler. Seçtiremedilerse asker geldi TBMM'nin etrafını sardı. Bizim istediğimiz adayı seçmezseniz o koltuğa gelir biz otururuz dediler. Geldiler ve oturdular. Yıllarca maalesef Türkiye böyle yönetildi. Artık 10 Ağustos'ta bu duruma dur denenin zamanı geldi." dedi.

Milletin ilk kez cumhurbaşkanını doğrudan kendisinin seçeceğini dile getiren Külcü, 10 Ağustos'ta Çankaya'nın "Milletin Çankayası" olacağını ifade etti.

Türk halkının 8 kez kendisini yönetme emanetini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a verdiğini, 10 Ağustos'ta da bu milletin adayına yani Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a emaneti teslim edeceğini vurgulayan Külcü, "10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı ile vatandaşımız arasındaki bütün o bürokratik ve siyasi kademeler, prosedürler kalkacak ve Çankaya Köşkü artık milletin nabzının attığı bir mekan olacak. Böylesine önemli, tarihi bir yarışta öne çıkan ve bugüne kadar girdiği bütün seçimleri kazanan bir demokrasi şövalyesi olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletin sesi olarak inşallah bir ilki gerçekleştirecektir. Milletin oyunu bugüne kadar hiç heba etmeyen Başbakanımız, daha güçlü bir destekle, tarihi bir farkla devletin başına geçecek ve Çankaya'yı değişimin odak noktası haline dönüştürecektir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, sizlerin güçlü desteğiyle, milletin seçtiği ilk cumhurbaşkanı olarak Türk tarihindeki yerini alacaktır" ifadelerini kullandı.

Mahalle sofralarında hep birlikte iftar etmenin, oruç açmanın bahtiyarlığını yaşadıklarını ve bunun için de Allah'a hamd ettiklerini belirten Külcü, mahalle iftarlarında gördükleri sevinci, yüzlere, kalplere yansıyan Ramazanın, orucun sevincini Gülabibey olarak, Çorum olarak paylaştıklarını kaydetti sözlerine ekledi.

YENİ TÜRKİYE'NİN KAPILARI 10 AĞUSTOS'TA SONUNA KADAR AÇILACAK

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Çorum Belediyesi tarafından Gülabibey Mahallesi'nde düzenlenen mahalle iftarında yaptığı konuşmada Ramazan ayında dayanışmanın en güzel örneğini mahalle sofralarında gördüklerini söyledi.

Türkiye'nin dünyada sayılı ülkeler arasında yer aldığını, bölgesinde sözü geçen bir ülke haline geldiğini, bunun da Türk milletinin birliği, beraberliği ve kardeşliği sayesinde olduğunu dile getiren Mustafa Köse, "Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a 12 yıldır destek veriyorsunuz. Liderimiz, halkın adamı, halkın adayı sizden aldığı emanete sahip çıkarak Türkiye'yi bu güçlü konumuna getirmiştir. Yeniden büyük Türkiye sevdasını yaşayan sizlerle yeni Türkiye'nin kapıları inşallah 10 Ağustos'ta sonuna kadar açılacak. 10 Ağustos'a Gülabibey'den Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü bir destek istiyoruz. Sizler 12 yıl süresince Tayyip Erdoğan 'ı hiç yalnız bırakmadınız. İnşallah bundan sonraki süreçte de bırakmayacaksınız." dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Belediyesi'nden Halk İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement