Çorum'da, 4 İlçeye Sosyal Hizmet Merkezi - Son Dakika
Yerel

Çorum'da, 4 İlçeye Sosyal Hizmet Merkezi

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Osmancık, Alaca, Sungurlu ve İskilip'te Sosyal Hizmet Merkezi kurulmasının planlandığı belirtti.

28.02.2014 12:09  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 3 ay önce kent merkezinde kurulan Sosyal Hizmet Merkezi'nin, 41 personelle hizmet verdiğini belirtti.

Merkezlerde, ihtiyaç sahiplerinin tespit edilip, vatandaşın müracaatlarının değerlendirilerek, çocuk, genç, kadın, engelli, yaşlı bireylere ve ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici ve geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin bir arada sunulduğunu ifade eden Uslu, müracaat odaklı hizmet modelinden, arz odaklı hizmet modeline geçildiğini kaydetti.

Çorum merkezin ardından 4 büyük ilçede daha Sosyal Hizmet Merkezi kurulmasının planlandığını belirterek Uslu, şöyle devam etti:

" Osmancık, Alaca, Sungurlu ve İskilip ilçelerimizde de Sosyal Hizmet Merkezi'nin kurulması, Genel Müdürlükçe onaylanmış olup kuruluş çalışmaları belediyelerimizle koordineli bir biçimde devam etmektedir." - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'da, 4 İlçeye Sosyal Hizmet Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement