Coşkun Sabah İzmir'de Coşturdu - Son Dakika
Magazin

Coşkun Sabah İzmir'de Coşturdu

Coşkun Sabah İzmir\'de Coşturdu

İzmir’de, Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları nedeniyle sahneye çıkan Coşkun Sabah şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

09.03.2014 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları nedeniyle sahneye çıkan Coşkun Sabah şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı ile CHP Buca Belediye Başkan Adayı Levent Piriştina halkı birlikte selamladı, kadınların gününü kutladı. Şirinyer Forbes Sevgi Yolu'nda düzenlenen konserde ünlü sanatçı Coşkun Sabah şarkılarını halkla birlikte seslendirdi. Konsere seçim çalışmalarını sürdüren CHP Adayı Levent Piriştina da geldi. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, yaptığı konuşmada, Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı, Türk Kadını'nın Kurtuluş Savaşı'nda babasının, eşinin, çocuğunun şehit olmasına karşın cepheye mermi taşıdığını anlattı. Tatı, "O yüzden bizim kadınımız böyle günleri mağrur kutlar. Sizlerin de günü bir kez daha kutlu olsun" dedi.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, görevinin sonuna geldiğini de anımsatırken, yaptığı projeleri şöyle anlattı: "İlçemizin ilk olimpik yüzme havuzunu, ilk tiyatro salonunu yaptık. İki hafta sonra ilk gerçek kültür merkezini açacağız. İlk kez Pazar yerleri böyle oldu Şirinyer projesi bitiyor. Şirinyer projesini, Buca projesini bitirmekte Levent Piriştina'ya nasip olacak."

Başkan Tatı, önümüzdeki günlerde de Kültür Merkezi ve bazı yeni parkların açılışının yapılacağını kaydetti. Buca'ya kazandırılan eserlerin dışında ülkemizin ve halkımızın önemsediği değerleri koruma konusunda yaptığı çalışmaları anlatan Tatı, sözlerine şöyle devam etti: "Biz, Buca'da pek çok şey yaptık diyebiliriz ama en büyüğü de her eve bir kalpaklı Atatürk bayrağı soktuk. Her eve bir nutuk soktuk. Her yakaya Atatürk rozeti taktık. Bundan sonrada takılacak emin olun. Bundan sonra da takılacak bu bayrak bir daha inmeyecek."

CHP Buca Belediye Başkan adayı Levent Piriştina da Başkan Ercan Tatı'ya teşekkür etti. Bu dönem başlatılan çalışmaların ve anlayışın önümüzdeki dönem de sürdürüleceğini belirten Piriştina, sözlerini şöyle sürdürdü: "İzmirimizin, Bucamızın ellerinden öpülesi baştacı kadınları. Bugün değil her gün sizin gününüz. Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nüzü kutluyor, önünüzde saygıyla eğiliyorum." Piriştina, Başkan Ercan Tatı ile birlikte halkın karşısına çıkmaktan mutlu olduğunu dile getirerek şöyle konuştu: " Cumhuriyet Halk Partisi'nde Buca'da kırgınlar var, Buca'da kızgınlar var, Buca'da karışıklık var diyenlere Başkanımız bizleri bu kürsüye çağırarak sizlerle buluşturarak net bir cevap daha vermiş oldu. Ona huzurunuzda çalışma arkadaşlarımız burada, belediye personelimiz burada, kadın kollarımız burada onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Siz önümüzdeki 30 Mart seçiminin önemini algılamış, onun heyecanı ile gece gündüz çalışıyorsunuz. Sokaklarda beraberiz. Her gittiğim yerde o heyecanı görüyorum. Şuna eminim ki bu seçimin bir yerel seçim havasında olmadığını, bu seçimin bir mücadele olduğunu, bu ülkemizin karanlığa doğru sürüklenirken son tavır koyacağımızı, en önemli seçim olduğunu biliyorsunuz. Siz bundan 5 yıl önce Buca'nın gülen yüzü Ercan Başkan'a sahip çıktınız, şimdi de bize sahip çıkacaksınız. Buna olan inancım sonsuz."

"SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM"

Piriştina, Buca'nın 5 yıl boyunca CHP belediyeciliğinin tadına vardığını da şöyle anlattı: "Biz, sizle 5 yıl boyunca Buca'ya hizmet edeceğiz. Duyuyorum televizyonlarda diyorlar ki, 'Ya Buca ne olacak. Ben ceketimi koyar alırım.' Değerli arkadaşlar, biz yüreğimizi koyduk, bu seçimi sizlerle alacağız. Buradan aynı başkanım gibi ceketimizle geldik, ceketimizle gideceğiz. Bize güvenin bu seçim çok önemlidir. Sandıklara gidelim, sandıklara sahip çıkalım. 31 Mart sabahı aydınlık bir Türkiye'ye, Mustafa Kemal'in özlediği, bizlere işaret ettiği Türkiye'ye uyanalım."

Piriştina ve Tatı daha sonra Sanatçı Coşkun Sabah'a çiçek verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Coşkun Sabah İzmir'de Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement