ÇTSO Vergi Rekortmeni Üyelerini Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

ÇTSO Vergi Rekortmeni Üyelerini Ödüllendirdi

ÇTSO Vergi Rekortmeni Üyelerini Ödüllendirdi

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, düzenlenen iftar yemeğinde 2013 yılında en çok vergi ödeyen üyeleri ödüllendirdi.

22.07.2014 10:25  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde 2013 yılında en çok vergi ödeyen oda üyeleri ödüllendirildi.

Yalı Restaurant'da düzenlenen iftar sonrası konuşan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, bu yıl ikincisini düzenledikleri iftar yemeğinde üyelerle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Bir aile olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Kozuva, "Aile bağlarımızı daha güçlü hale getirmek için daha çok çalışacağız" dedi.

ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker de, "Ramazan ayında inançlarımız doğrultusunda görevlerimizi yerine getirip sağlıklı bir şekilde bayrama ulaşmayı temenni ediyorum" ifadelerini kaydetti.

Göreve talip oluşlarının ve seçilişlerinin ikinci yılında olduklarını söyleyen Ülker, akreditasyon çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. Şeffaf ve uyumlu yönetim, kurumsallaşmış yapının kendilerini başarılı kılacağının bilicinde hareket ettiklerini ifade eden Ülker, "Bu vesileyle başlatılan akreditasyon çalışmalarımız başarıyla devam ediyor. 2013 yılında göstermiş oldukları bireysel ve kurumsal başarılarla ülke ekonomisine katkı sağlayan vergi şampiyonlarımızı tebrik ediyor, bu başarılarının katlanarak devam etmesini ve isimlerini hem ulusal hem de uluslararası bazda başarıyla duyurmalarını temenni ediyorum" diye konuştu.

Ödül töreninde konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay da, TOBB'un Türkiye'de 365 oda ve borsa ile bölgeye katkı sağlamaya çalıştığını ifade ederek ÇTSO'nun yaptığı çalışmaların da bunun en güzel örneği olduğunu söyledi. Günay, faydalı çalışmalarından dolayı ÇTSO yönetimine ve meclisine teşekkür etti.

VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Törende Çerkezköy Gelir Vergisinde ilk 10 şampiyon, Çerkezköy Kurumlar Vergisinde ilk 10 şampiyon, Saray Gelir Vergisinde ilk 5 Şampiyon, Saray Kurumlar Vergisinde ilk 5 Şampiyon ve Türkiye ihracatında bölgenin ilk 3 şampiyonu ödüllendirildi.

Yalı Restaurant'ta düzenlenen iftar programına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Ziya Öztürk, Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yar. Doç. Ercan Buluş, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Kapaklı Emniyet Müdür Vekili Fatih Bölükbaşı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, Çerkezköy Belediye Eski Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Ömer Kılınç, Nedim Yılancı, Nihat Mıstık, Tekirdağ Vergi Dairesi Başkanı Abdulkayyum Karayel, Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, Çerkezköy Tapu Müdürü Raziye Muslu, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mehmet Özdoğan, Tekirdağ TSO Meclis Başkanı Mustafa Özden, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy SGK Müdürü Yücel İnce, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Taha Ülker ve meclis üyeleri, yönetim kurulu Süleyman Kozuva ve yönetim kurulu üyeleri, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan, hastane genel koordinatörü Ayhan Arslan, S.S. 61 Nolu Kızılpınar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Hacı Ali Rişvan, Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş, Çerkezköy Yağlı Güreşler Ağası Mesut İşlek, Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Sami Aksu, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Eke, Karaağaç Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fevzi Coşkunöz, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Süleyman Ece, oda üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ÇTSO Vergi Rekortmeni Üyelerini Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement