Cübbeli Ahmet Hoca: Suriye'ye Müdahale Meşrudur - Son Dakika
Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca: Suriye'ye Müdahale Meşrudur

Cübbeli Ahmet Hoca: Suriye\'ye Müdahale Meşrudur

Cübbeli, "Türkiye'nin Esad'ı yıkmak için savaşması meşru mudur?" sorusuna, "Şiiler burada bir zulüm yapıyor. Müdahale meşrudur." diye yanıt verdi.

02.09.2013 17:09  Güncelleme: 09:28

Suriye'ye yönelik askeri müdahalenin tartışıldığu şu günlerde, konuyla ilgili bir yorumda çarpıcı açıklamalarıyla gündeme gelen Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi.

"MÜDAHALE MEŞRUDUR"

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit programına konuk olan Cübbeli Ahmet Hoca, "Türkiye şuan Suriye'ye girse, Esed'i yıkmak için savaşsa meşru mudur?" sorusuna, "Bu adamlar Şii'dir. Burada bir zulüm yapılıyor. O arada sivil halk bombalanıyor. Zalimin zulmünün durdurulması için müdahale meşrudur. Zaten şiiler devamlı Müslümalarla savaşır. Hayatta bir gavurla savaştıkları görülmemiştir. Türk ordusunun Suriye'ye girmesini destekliyorum. Orada kadınlara tevavüz ediliyor. Bu noktada müdahale caiz midir diye sorulur mu" şeklinde yanıt verdi.

"ABD İLE İŞBİRLİĞİ YAPILABİLİR"

"ABD ile Türkiye ortak operasyonla Şam'a girse caiz midir?" sorusuna da yanıt veren Cübbeli şu ifadelere yer verdi: "Türk devleti yardım etme gücünü kendinde bulamazsa, 'ben buraya girerim çıkamam, benim devlet de zedelenir' diyorsa girmeyebilir. Mesele zulmü durdurmaksa işbirliği yapılabilir. Şia'nın yardımı olmasaydı ABD Irak'a giremezdi. Yavuz olmasa bu iklim Şia olmuştu . Yavuz Selim haklıdır. Ulemadan Şeyh'ül İslamların fetvasıyla amel etmiştir."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cübbeli Ahmet Hoca: Suriye'ye Müdahale Meşrudur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement