Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'de Büyükelçilik Kançılarya Binasının Açılışını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'de Büyükelçilik Kançılarya Binasının Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel\'de Büyükelçilik Kançılarya Binasının Açılışını Yaptı

Resmi temasları kapsamında Belçika'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin yenilenen kançılarya binasının açılış törenine katıldı.

06.10.2015 20:50

Resmi temasları kapsamında Belçika'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçiliğinin yenilenen kançılarya binasının açılış törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı kısa konuşmanın ardından açılış kurdelasını kesti.

"VATANDAŞLARIMIZ DAHA İYİ HİZMET ALACAK"

Açılış töreninde yaptığı konuşmada, yenilenen bina ile Belçika'da, özellikle Brüksel'de yaşayan vatandaşların artık daha rahat hizmet alacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı mensuplarını ve yüklenici firmayı kutlayarak, "Bundan sonraki hizmet süreci için de hizmet binasının başarılarla dolu bir geleceğe imza atmasını temenni ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki bakanlar, temsili kurdeleyi keserek kançılarya binasının açılışını gerçekleştirdi.

Törende; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AB Bakanı Beril Dedeoğlu, Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, Belçika Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Didier Reynders, Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay, Türkiye'nin AB Daimi Temsilcisi Büyükelçi Selim Yenel, Türkiye'nin NATO Daimi Büyükelçisi Mehmet Fatih Ceylan, Türkiye'nin Brüksel Başkonsolosu Ali Barış Ulusoy ve çok sayıda davetli de hazır bulundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan, Brüksel'de Büyükelçilik Kançılarya Binasının Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement