Cumhurbaşkanı Gül'ün, "İnternet" ile İlgili Çekinceleri Torba Teklife Eklendi - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Gül'ün, "İnternet" ile İlgili Çekinceleri Torba Teklife Eklendi

Cumhurbaşkanı Gül\'ün, "İnternet" ile İlgili Çekinceleri Torba Teklife Eklendi

İnternet düzenlemesi ile ilgili sakıncalı bulunan düzenleme, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülen, "Torba Teklif"le giderilecek.

19.02.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet düzenlemesi ile ilgili sakıncalı bulunan düzenleme, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülen, "Torba Teklif"le giderilecek.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Başkanlığı'nda Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi görüşmek üzere toplandı. AK Parti Grubu'nun dün gece geç saatlerde Meclis Başkanlığı'na sunduğu yeni bir torba teklif, komisyondaki teklifle birleştirilerek görüşülüyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, dün akşam yasayı onaylamasının ardından, AK Parti Grubu gece geç saatlerinde Meclis Başkanlığı'na sunduğu teklifin içerisinde internet düzenlemesi ile ilgili bir madde de yar alıyor. Komisyonda; Cumhurbaşkanı Gül'ün, çekinceleri doğrultusunda, "TİB Başkanı görüntülere engelleme yapar yapmaz, 24 saat içinde mahkemeye başvuracak. TİB Başkanı Mahkeme kararı olmadan trafik bilgilerine erişemeyecek" şeklinde düzeltilecek.

(DEVAM)

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Gül'ün, 'İnternet' ile İlgili Çekinceleri Torba Teklife Eklendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement