Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Adıyaman'da Saadet Partili Gerger Belediye Başkanından Başbakan'a destek.

05.08.2014 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Gerger ilçesi Saadet Partili Belediye Başkanı Zeynal Aslan, cumhurbaşkanı seçimi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini açıkladı.

Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a açık destek vereceklerini bildirdi.

Aslan, Başbakan Erdoğan'a verilen desteğin çocuklara karşı bir vazife olduğunu düşündüğünü dile getirdi.

Saadet Partili bir belediye başkanı olmasına rağmen AK Parti yönetiminden gerekli desteği gördüğünü belirten Aslan, şunları kaydetti:

"Ben genç bir siyasetçi olarak ufku geniş, kabına sığmayan ve yaptıkları ile yetinmeyip amaçlarına ulaştıkça çıtasını yükselten sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemenin çocuklarımıza karşı bir vazife olduğunu düşünüyorum. Çünkü ben evladımın dünyayı yöneten bir Ülkenin vatandaşı olmasını istiyorum. Aynı zamanda Saadet Partili bir Belediye Başkanı olmama rağmen ayırım yapmadan tüm projelerime destek veren AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın'a, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Mehmet Erdoğan'a, Mehmet Metiner'e, Murtaza Yetiş'e, Salih Fırat'a ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat'a teşekkür ediyorum. Şahsımdaki ve partili arkadaşlarımdaki değerinden dolayı onlara da dostluğumuzun samimiyet ve sağlamlığını göstermek için Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı açık olarak desteklediğimizi tüm kamuoyuna ilan ederim.  Yerel  seçimlerde benim için emek harcayan tüm dostlarımın Cumhurbaşkanlığı seçiminde de, benim ağabey olarak kabul ettiğim vekillerimize şahsımı mahcup etmemelerini rica ediyorum" - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement