Cüneyt Arkın'a Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika
Güncel

Cüneyt Arkın'a Sürpriz Doğum Günü

Cüneyt Arkın\'a Sürpriz Doğum Günü

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde düzenlenen Biga Sancak Beyi Osman Bey Okçuluk Müsabakası ve Şenlikleri'ne katılan Cüneyt Arkın'a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

08.09.2013 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde düzenlenen Biga Sancak Beyi Osman Bey Okçuluk Müsabakası ve Şenlikleri'ne katılan Cüneyt Arkın'a sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Biga İlçesi'nde düzenlenen Biga Sancak Beyi Osman Bey Okçuluk Müsabakası ve Şenlikleri'ne Türk sinemasının yaşayan efsanesi Cüneyt Arkın da katıldı. Arkın'ın 75'inci yaş günü olması nedeniyle, Biga Kaymakamı Fatih Genel ve Bigarden At Çiftliği işletme sahibi Seçkin Tay, bir sürpriz yaptı. Özel olarak hazırlatılan pastayı kesen Cüneyt Arkın ile eşi Betül Arkın duygu dolu anlar yaşadı. Kültür Bakanlığı Geleneksel Sanatlar Sanatkarı Sigrafitto Sanatçısı Metin Tunca'nın seramik üzerine iğne ile yaptığı Cüneyt Arkın ve bir at resminin bulunduğu seramiği Arkın'a hediye etti. Bunun üzerine Cüneyt Arkın, "Duygularımı ifade edecek kelime bulamıyorum çok mutlu oldum. Dünyada bundan büyük bir güzellik var mı, kimse bu şekilde onurlandırılmamıştır. Ben çok onurlandım çok teşekkür ediyorum" dedi.

Annesi Zekiye Tunca'nın Arkın'a hayran olduğunu ve kendisini yakından görmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Metin Tunca, "Annem Cüneyt Arkın'a hayran. Ben de onun için böyle bir hediye hazırladım" diye konuştu. Kaymakam Genel ile Seçkin Tay, Arkın'a çeşitli hediyeler verdi. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cüneyt Arkın'a Sürpriz Doğum Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement