Davutoğlu: "İnsan Kaçakçılığının Her Türlüsünü, Terörle Eş Bir Suç Olarak Görüyoruz" - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: "İnsan Kaçakçılığının Her Türlüsünü, Terörle Eş Bir Suç Olarak Görüyoruz"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması ANKARA – Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel ile ortak basın toplantısı düzenledi.

08.02.2016 16:17

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması ANKARA – Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Angela Merkel ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Başbakan Davutoğlu: "Biz, insan kaçakçılığının her türlüsünü, her zaman insanlık suçu olarak, terörle eş bir suç olarak görüyoruz. Masum insanların beklentilerini, ümitlerini istismar ederek onları bilinmez, meçhule doğru götürmek, olabilecek en büyük insanlık suçlarından biridir. Bugün dahi Edremit açıklarında yine acı bir insani trajediyle karşı karşıya kaldık."

Başbakan Davutoğlu: "Perşembe günü NATO Savunma Bakanları Toplantısı var. Suriye'den gelen mülteci akınının bütün sonuçları konusunda NATO'nun da devreye girmesi hususunda Türkiye ve Almanya birlikte bunu bir gündem maddesi olarak NATO'ya tavsiye edecek ve özellikle de NATO'nun da izleme, gözetleme mekanizmalarının sınırda ve Ege'de etkin şekilde kullanılması konusunda ortak çaba sarf edeceğiz."

Davutoğlu: "İnsan Kaçakçılığının Her Türlüsünü, Terörle Eş Bir Suç Olarak Görüyoruz"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: 'İnsan Kaçakçılığının Her Türlüsünü, Terörle Eş Bir Suç Olarak Görüyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement