Davutoğlu: Türkiye Cumhuriyeti, Bir Ahi Devlettir (3) - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: Türkiye Cumhuriyeti, Bir Ahi Devlettir (3)

"bir VEKİL MEHMETÇİĞE TAŞ ATMA EDEPSİZLİĞİNİ GÖSTERDİ" Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Kırşehir'de 27'nci Ahilik Haftası kutlamalarında Şanlırfa'nın Suruç İlçesi'ndeki gösteriler sırasında Van Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk'un askerleri taşlamasına sert tepki gösterdi.

27.09.2014 17:09

"bir VEKİL MEHMETÇİĞE TAŞ ATMA EDEPSİZLİĞİNİ GÖSTERDİ"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Kırşehir'de 27'nci Ahilik Haftası kutlamalarında Şanlırfa'nın Suruç İlçesi'ndeki gösteriler sırasında Van Bağımsız Milletvekili Aysel Tuğluk'un askerleri taşlamasına sert tepki gösterdi. Davutoğlu, Tuğluk için şunları söyledi:

"Son dönemde Kobani'den gelen kardeşlerimize kapımızı açtık. Hiç bir ayrım gözetmedik. Ama bir vekil tuttu o kardeşlerimizin elinden tutarak sınırlarımızın içine çeken o aziz Mehmetçiğe taş atma edepsizliğini gösterdi. Ona buradan sesleniyorum; Suriye'den gelen o kardeşlerimiz, etnik ve mezhebi kökeni ne olursa olsun gelenler senin için gelmediler. Sen orada olduğun gelmediler. Mehmetçiğin gölgesinde huzur bulacağız diye geldiler. Eğer Mehmetçik orada olmasaydı, onlar o kapıya sığınamazlardı. Bu toprakların muhafızı da, hamisi de bu millettir. Biz bu topraklarda kaosa izin vermeyeceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Davutoğlu: Türkiye Cumhuriyeti, Bir Ahi Devlettir (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement