Davutoğlu: Ülkemiz İçin Her Türlü Tedbiri Alırız - Son Dakika
Güncel

Davutoğlu: Ülkemiz İçin Her Türlü Tedbiri Alırız

Başbakan Davutoğlu, Suriye ve Irak tezkereleri ile tampon bölgeye ilişkin, "Biz ülkemizin güvenliği için her türlü tedbiri alırız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

23.09.2014 17:31  Güncelleme: 17:43

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile yaptığı 5 saatlik bilgilendirme toplantısından sonra gündeme dair açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, Suriye ve Irak tezkereleri ile tampon bölgeye ilişkin, "Biz ülkemizin güvenliği için her türlü tedbiri alırız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

"TÜRKİYE'NİN GÜCÜNÜ DÜNYAYA GÖSTERDİK"

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "İlk defa kurtarma operasyonu yapmıyoruz daha önce bir çok vatandaşımızı kurtardık. Bu operasyonları nasıl yönettiğimiz anlatırsak bir dahaki operasyonumuz suya düşer o yüzden her şeyi anlatamayız. Süreç içerisinde olan insanlar bunu bilir ve bunlar devlet sırrı olarak kalır. Yalan ve spekülatif haberlerden lütfen kaçının. Bizi çatışma içine sokmaya çalışıyorlar bunlardan kaçının. Bizi ülmezini gücünü dünyaya gösterdik. Büyük bir başarıya imza attık." ifadelerini kullandı.

"BİZİM IŞİD TAVRIMIZ NET"

Ahmet Davutoğlu, "Bizim IŞİD'e karşı net ve açıktır. Geçen sene biz tavrımızı net şekilde 13 ekim 2013 ekimde ortaya koyduk. Bakanalar Kurulu'nda gereken kararı aldık. ABD ziyaretleri ve Gallerde tüm detaylar konuşulmuştur." şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE İÇİN GEREKENİ YAPARIZ"

Davutoğlu, "Türkiye Irak'tan gelenlerin ihtiyaçlarını karşılamak büyük bir sorumluluk işidir. Biz bölgede huzurun sağlanması için için her türlü desteği veriyoruz. Tezkereler yeni bir şey değil. Suriye için var olan tezkere güncellenecek. TSK'nın ihtiyaçları kapsamında gereken adımlar atılacak. Bunlar yeni bir şey değil. Biz ülkemizin için gereken her türlü tedbiri almaya hazırız bundan kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

Davutoğlu: Ülkemiz İçin Her Türlü Tedbiri Alırız
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Davutoğlu: Ülkemiz İçin Her Türlü Tedbiri Alırız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • memo: Senin allahin a kurban 2 5 Yanıtla
  • dışid: ırak daki konsolos önlemi gibimi. dışişleri bakanı dışişlerden bihabermişki diğer ülkelerin konsolosları 101 gün esir olmadı. 2 1 Yanıtla
  • hakan han: SINIRDAN GİRİŞ YAPANLARIN ÇOĞU ŞU ANDA İSTANBUL İZMİR ANKARADA BUNLARI NASIL TOPLAYACAKSIN BAKALIM TOY BŞ. BKN. . . . 2 0 Yanıtla
  • nur: İlk defa kurtarma operasyonu yapmıyoruz daha önce bir çok vatandaşımızı kurtardık. Bu operasyonları nasıl yönettiğimiz anlatırsak bir dahaki operasyonumuz suya düşer o yüzden her şeyi anlatamayız. Süreç içerisinde olan insanlar bunu bilir ve bunlar devlet sırrı olarak kalır. :))))) bu cümleyi kuramamıştır ya yok :) takas yoluna gidildi diye günlerdir bas bas bağırıyor 0 1 Yanıtla

Advertisement