Demircan'dan Taşçı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Demircan'dan Taşçı'ya Ziyaret

Demircan\'dan Taşçı\'ya Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret etti.

25.08.2015 16:01

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret etti.

Atakum Belediyesi'nce sürdürülen çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında Başkan İshak Taşçı'dan bilgi alan Milletvekili Ahmet Demircan, "Halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi, yerel yönetimlerden daha fazla faydalanabilmesi için belediyelerimize büyük görev düşüyor. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, üzerine düşen görevin ve sorumluluğun farkında olarak başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan'ın ziyareti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Atakum İlçesinin daha iyi hizmet alması, daha kapsamlı projeler ile geleceğe hazırlanması adına çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın vatandaşlarımız tarafından takdir buldukça, daha iyi çalışmalar için motive oluyoruz. Bizim motive kaynağımız halkımız. AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan'ın övgü dolu sözleri bizleri gururlandırdı" diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan'a ziyaretinde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin de eşlik etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demircan'dan Taşçı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement