Demirel: "Köprünün Adı Evliya Çelebi Olsun" Diyecek - Son Dakika
Yerel

Demirel: "Köprünün Adı Evliya Çelebi Olsun" Diyecek

Demirel: "Köprünün Adı Evliya Çelebi Olsun" Diyecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüşecek olan AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demir, Körfez Geçiş Köprüsü’ne "Evliya Çelebi" adının verilmesini önerecek.

07.01.2016 14:59

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüşecek olan AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demir, Körfez Geçiş Köprüsü'ne "Evliya Çelebi" adının verilmesini önerecek.

Körfez Köprüsü ve İstanbul- İzmir Otoyol projesinde Yalova'nın adının hiçbir şekilde geçmediğini hatırlatan Demirel, geçtiğimiz günlerde Altınova Belediyesi'nde görüştüğü Otoyol Bölge Müdürü Murat Gönenli ile yapılan görüşmede, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral'ın isim teklifini Bakan Yıldırım'a aktaracağını vurguladı. Önümüzdeki günlerde Ankara'da Bakan Yıldırım'la bir görüşme yapacağını hatırlatan Demirel, "Altınova Belediye Başkanımız Metin Oral'ın isteği ve girişimleriyle oluşan ünlü seyyah Evliya Çelebi'nin seyahate başladığı yerin Altınova olması sebebiyle köprünün isminin Evliya Çelebi olmasını istiyorlar. Ben de bakanımızla görüşmemde bunu dile getireceğim" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirel: 'Köprünün Adı Evliya Çelebi Olsun' Diyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement