Demokrat Parti Genç, Genel Başkan Gültekin Uysal'la Dirilişe Geçti - Son Dakika
Güncel

Demokrat Parti Genç, Genel Başkan Gültekin Uysal'la Dirilişe Geçti

Demokrat Parti Genç, Genel Başkan Gültekin Uysal\'la Dirilişe Geçti

Geçmişten gelen köklü yapısıyla uzun zamandır siyaset arenasında görünmeyen Demokrat Parti Genç ve dinamik Genel Başkan Gültekin Uysal'la yeniden dirilişe geçti.

31.08.2013 16:19

Anadolu'yu karış, karış gezdiğini ifade eden Genel Başkan Gültekin Uysal, Ege'deki dirilişi ise Bakırçay Havzasından başlattıklarını belirterek İzmir İl Başkanı Osman Varol yönetimindeki güçlü ekibiyle yerel seçimlere hazırlandıklarını ifade etti.

Bergama'da yıllardır Demokrat Partiye hizmet eden ve İzmir İl yönetimine girerek seçimlerden sorumlu Başkan yardımcısı görevini üstlenen Tuncay Akyol, Bergama eski ilçe Başkanı İlhan Korkmaz ve Bergamalı partililer sabahın erken saatlerinde Bergama parti binasında toplanarak Kınık'a hareket ettiler. Burada İl Başkanı Osman Varol başta olmak üzere bütün partililer Kınık ilçe Başkanı Mehmet Baş ve diğer partililerle kucaklaşarak Genel Başkan Gültekin Uysal'ı Cenk Yeri beldesine giderek karşıladılar.

Kınık ilçesini ziyaret eden Demokrat Partinin genç Genel Başkanı Gültekin Uysal, partililerce coşkulu bir şekilde büyük tezauratla karşılandı. Parti binası önünde Kınıklılara seslenen Gültekin Uysal, yaklaşık yarım saatlik konuşmasında "Yerel seçim startını Bakır çay'dan verdik. Demokratlara bugünden itibaren dirilişe geçmiştir. Geçmişi olamayanların geleceği de olamaz. Anadolu'nun her yerini karış, karış gezerek hep şunu söyledik. Demokratların köklü bir geçmişi vardır bunu kimse silemez. 30 Ağustos zaferi aynı zamanda Demokrat Partinin de zaferi olacaktır. Bize bu partiyi emanet edenler adına sorumluklarımızı bilerek görevimizi yapacağız. Türkiye yaşanan hadiseleri bütün çıplaklıyla takip ediyor. Bu ülke sahipsiz ve boş değildir. Ülkenin Muhteşem geleceğini de biz harekete geçerek yön levhalarını yeniden çizeceğiz. 46 ruhuyla milletin öncelikleriyle taşlara kazınmış hizmetlerimizle izlerin bir hareketin sahibi olarak dün olduğu gibi bu günde bir olmak durumundayız.

Gömlek değiştiriyoruz diyerek kendine geçmiş arıyoruz diyerek ülkeyede geçmiş aramaya kalkanların hangi sorunlarla karşı karşıya kaldığımız ortadır. Biz bu sancıları ortadan kaldırıp dünya rekabet edebilen bir ülke yaratmak arzusundayız. Türkiye'yi Rant ekonomisinden kurtarmalıyız. Analitik değerlendirmeyi birlikte yapmak zorundayız. Türkiye üreten konumuna geçmek durumundadır. Tarımda çiftçimizin alın terinin karşılığını alamadığını görüyoruz. Pamuk başta olmak üzere birçok ürün artık ekilememektedir. İnsanı diksen insan yetişir denilen, bu topraklarda kimse hakkını alamamaktadır. 30 milyon turist ağırlayan bu ülkede gıda güvenliğinden de söz edilemez. Dün olduğu gibi bu günde çiftçimizin partisi olacağız. Metropolde yaşayan insan nasıl bir yaşam çiziyorsa taşrada yaşayan insanımızı da aynı seviyede yaşatacağız. Önümüzde yapılacak olan yerel seçimler var. Bu seçimler yerel değil aynı zamanda ülkenin siyahla beyaz arasında sıkıştırılan yanlış yapanlara duy diyeceğimiz yeni yön haritasının çizilmesi arifesidir. Türkiye bu gün hem iç hem dış siyasette yanlış yol çizmiştir. Şah olmak yerine mat olmuş Orta doğuyu kaosa sürüklemekte de eli vardır. Arkadaşlar mesuliyet artık bizdedir. Milletin temsilcisi olarak haksız bir davanın sultanı olacağımız haklı bir davanın zerresi olmaktan guru duymalıyız" dedi.

Gültekin Uysal, Cuma Namazını Bergama'da Kıldı

Demokrat Parti genel Başkanı Gültekin uysal Cuma namazını ise partililerle birlikte Bergama'da kıldı. Çarşıda yürüyerek vatandaşlarla el sıkışarak parti kongresine katıldı. Parti binasında yine büyük bir coşkuyla karşılan Gültekin Uysal'a büyük bir sevgi gösterisinde bulunuldu.

Kongrede açılış konuşmasını yapan İlhan Korkmaz görevini genç bir yönetime verdiklerini ifade ederken, İl Başkan yardımcısı Tuncay Akyol ise konuşmasında Demokrat parti hiç virgül gibi olamadı. Partimiz yine her zaman ki gibi hedeflerine ulaşacaktır. Bizim dönemimizde çiftçi esnaf herkes mutluydu yine aynı olacak. Yine öyle olacak içimizden ayrılanlara ise her zaman kapımız açıktır" dedi. Genel Başkan Gültekin uysal Bergama parti binasında yaptığı konuşmasında ise "Bu gücümüzün muhasebesini iyi yalpıyız. Geleceğimizi sağlama alarak demokrat parti'nin muhteşem mazisi üzerine yine muhteşem bir gelecekle hazırlamalıyız. Ülkemizi güçlü bir Türkiye yapmak durumundayız. Bu da de biz demokratların elindedir. Değişimi dönüşümü yarınlarda olan bu ülkenin geleceğini biz inşa edip yaratmalıyız. Dünya da güçlü ülke olarak dünya ile rekabet eden bir ülke haline getirmeliyiz. Ülkeyi Karanlık dehlizlerden kurtarmak için çalışmalıyız" dedi . Haber: Tahsin Tuna Bergama Pusula gazetesi Yayın yönetmeni.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demokrat Parti Genç, Genel Başkan Gültekin Uysal'la Dirilişe Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement