Deniz Baykal: Seçimlerin 40'ı Çıkıyor, Hükümet Bir An Önce Kurulmalı - Son Dakika
Güncel

Deniz Baykal: Seçimlerin 40'ı Çıkıyor, Hükümet Bir An Önce Kurulmalı

CHP'li Deniz Baykal, hükümetin en kısa zamanda kurulmasını dileyerek "Seçimlerin bugün 40'ı çıkıyor. Oyalanmanın anlamı yok." dedi.

17.07.2015 08:58  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı'nı memleketi Antalya'da geçiren CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bayram namazını Kaleiçi'ndeki dedesinin de imamlık yaptığı tarihi Tekeli Mehmet Paşa Cami'nde kıldı. Baykal, çıkışta vatandaşlarla bayramlaştı.

Burada açıklamalarda bulunan Deniz Baykal,hükümetin en kısa zamanda kurulmasını dileyerek, "Seçimlerin bugün 40'ı çıkıyor. 40 gün oldu. Biran önce hükümeti kurmak lazım. Oyalanmanın,zaman geçirmenin fazla bir anlamı yok"dedi.

"BU BAYRAMDA HÜZÜNLÜ"

Cami çıkışında açıklamalarda bulunan Baykal, tüm Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladığını belirterek, bu bayramında hüzünlü olmaya devam ettiğini söyledi.

Dünyada yaşanan olaylar ve Müslümanların maruz kaldığı olayların, acıların bu bayrama buruk bir tat verdiğini kaydeden Baykal, " İnşallah en kısa zamanda bu tabloyu değiştirmek nasip olur. Acılar içindeyiz. Ramazanı yaşadık. Bayramı idrak ediyoruz. Müslümanların dünyada ve Türkiye'de yüzü gülmüyor. İnşallah bir yolunu buluruz.Bayram günü bu dilekleri ifade etmek görevimiz" diye konuştu.

"SEÇİMLERİN 40'I ÇIKTI"

Türkiye'de biran önce seçimlerin gereğinin yerine getirilmesi gerektiğinin altını çizen Baykal, " Hükümetin en kısa zamanda kurulmasını diliyorum. Seçimlerin bugün 40'ı çıkıyor. 40 gün oldu. Biran önce hükümeti kurmak lazım. Oyalanmanın,zaman geçirmenin fazla bir anlamı yok. Biran önce tablo netleşmelidir. Bu belirsizliğe son verip yeni hükümetin kurulması sağlanmalıdır. Bu belirsizlik dönemi ülkemize ekonomimize, siyasetimize ciddi zararlar veriyor. Daha bir samimiyete ve hızlı davranmaya ihtiyaç var. Birbirimizi oyalamayalım avutmayalım. Oyalanmayalım. Milletin 40 gün önce verdiği talimatın gereğini içimize sindirelim. Biran önce yerine getirelim ve ülkenin önünü açalım" dedi.

"PARTİMİZ İYİ NİYETLE YARDIMCI OLUYOR"

Mensubu bulunduğunuz partinin tutumunu nasıl değerlendiriyorsunuz'Sorusuna Baykal, " Herkes üzerine düşen görevi yapmaya çalışıyor. Partimizden kaynaklanan bir sıkıntı görmüyorum. Partimiz büyük bir iyi niyetle yardımcı olmaya çalışıyor her konuda. Yapıcı ve iyi niyetli bir tavır sergiliyor. Ama belirleyici olan başka unsurlar. Herkesin sorumluğunun gereğini yerine getirmesi gerekiyor" diye cevap verdi.

Deniz Baykal: Seçimlerin 40\'ı Çıkıyor, Hükümet Bir An Önce Kurulmalı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deniz Baykal: Seçimlerin 40'ı Çıkıyor, Hükümet Bir An Önce Kurulmalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Keskin Kasatura: Çekmece temizliği 40 gün değil 40 yıl sürede bitmez. Tarihin gelmiş geçmiş en büyük talanını yapmış bir iktidar bitiyor. 1 kentilyon liradan daha fazlası buharlaştı. 0 10 Yanıtla
  • Mantıklı : Sana ne ? Kendine bir koltuk kapmaya çalışıyorsun ne desem sana az gelir 0 4 Yanıtla
  • Sivridil: Adamlarin bakanliklari temizlemesi evraklari imha etmesi 6 ay surecekti, neyseki mhp sayesinde tekrar iktidar ortagi olacaklari icin, verecekleri bakanliklari temizlemek 3 ay surecek 2 1 Yanıtla
  • Bursa'dan : Rte amacı ülkeyi kaosa sürüklemek ekonomik sıkıntı vererek millete bak beni tek başıma iktidar yapmadınız sonucuna da katlanın demek aklı sıra bu zor dönem ardından tek başına iktidar olmayı hedefliyor ama avcunu yalayacak bu sefer herkes özellikle esnaf ve iş adamları inadına AKP ye oy vermemelidir cebini değil ülkesini düşünmelidir 1 2 Yanıtla
  • EIT: EMRIN OLUR CAY KAHVEDE ISTERMISIN 1 1 Yanıtla
  • Cumhur: Adamın hası sayın Baykal saygılar 1 1 Yanıtla

Advertisement