Denizli Bu Yıl da Potada Hüsrana Uğradı - Son Dakika
Güncel

Denizli Bu Yıl da Potada Hüsrana Uğradı

Denizli Bu Yıl da Potada Hüsrana Uğradı

Türkiye Basketbol 2'nci Ligi (TB2L) takımlarından Sinpaş Denizli Basket, bu yıl da hedeflediği Türkiye Basketbol Ligi'ne (TBL) finalde veda etti.

01.06.2015 11:55

Türkiye Basketbol 2'nci Ligi (TB2L) takımlarından Sinpaş Denizli Basket, bu yıl da hedeflediği Türkiye Basketbol Ligi'ne (TBL) finalde veda etti.

Geçen sezon Türkiye Basketbol 2'nci Ligi'ne 'Aydem Pamukkale Üniversitesi' adıyla katılan Denizli temsilcisi, antrenörlük görevine 2'nci Lig'de 7 şampiyonluk yaşayan Gökhan Taştimur'u getirdi. Taştimur yönetiminde play off çeyrek finalinde Vestel'i eleyen Pamukkale, yarı final serisinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1'le geçilerek TBL fırsatını kaçırdı.

Bu sezon lige 'Sinpaş Denizli Basket' ismiyle lige katılan Denizli temsilcisi, Galatasaray'a kadınlarda Eurocup kazandıran Antrenör Okan Çevik ile anlaştı. Sezonu lider bitiren Sinpaş, play off'ta Adanaspor engelini rahat geçtikten sonra yarı finalde saha avantajına rağmen Tüyap Büyükçekmece'ye 3-1'le elendi. Bu sonuçla finale yükselen Tüyap ve Yeşil Giresun, TBL'ye çıkmayı garantilerken, finallere Best Balıkesir ve Akhisar Belediyespor'la birlikte 3 temsilci yollayan Ege ise eli boş döndü. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Bu Yıl da Potada Hüsrana Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement