Derbent Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Hediyesi Oyuncak - Son Dakika
Yerel

Derbent Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Hediyesi Oyuncak

Derbent Belediyesi\'nden Çocuklara Bayram Hediyesi Oyuncak

Konya’nın Derbent İlçe Belediyesi, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı taşra mahallelerinde tamamında yaşayan küçük çocukları bayramda dağıtılan oyuncaklarla sevindirdi.

27.09.2015 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Derbent İlçe Belediyesi, ilçe merkezi ve ilçeye bağlı taşra mahallelerinde tamamında yaşayan küçük çocukları bayramda dağıtılan oyuncaklarla sevindirdi.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe merkezi ve bağlı dış mahallelerde gerçekleştirilen bayramlaşma programlarında vatandaşlarla bir araya geldi.Programlara, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve partililer de eşlik etti. Başkan Acar, Milletvekili Usta ile birlikte vatandaşlarla bayramlaşırken, küçük çocuklara da bayram hediyesi oyuncaklar hediye etti. Mahallelerde sıraya giren ve el öpen çocuklara bebek ve arabadan oluşan oyuncakları Başkan Acar ve Milletvekili Usta tarafından dağıtıldı. Sabırsızlıkla oyuncaklara kavuşmak için sırada bekleyen çocuklar, büyük bir sevinç yaşadı.

Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, tek başına hükümetin kurulamamasının küçük bir ilçe olan Derbent ilçesini bile çok yakından ilgilendirdiğine vurgu yaparken, konuyu Konya'nın Kış Sporları Merkezi olması için çalışma başlatılan Aladağ Kayak Merkezi Projesi'ne getirdi. Aladağ Kayak Merkezi Projesi'nin geçici hükümet kurulması ve işbaşında olması nedeniyle sekteye uğradığını ifade eden Acar, "Aladağ, bakanlar kurulu kararıyla turizm merkezi ilan edilecekti. Şu anda belki ihalelerini yapıp bu kışa birinci etabı yetişecekti. Hükümetin kurulamaması ya da Türkiye'de istikrarın olmaması küçücük bir ilçe olan Derbent'i bile bu kadar ilgilendiriyorsa, Türkiye'yi ne kadar etkilediğini siz düşünün. Ama önümüzdeki 1 Kasım seçimleri inşallah bunu telafi edecek ve biz de bir taraftan Konya Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle inşallah bu kayak merkezini yapacağız" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da, yaptığı konuşmada, vatandaşlara 1 Kasım'da mutlaka sandığa gitmesi çağrısında bulundu. Bir oyun bile çok önemli olduğunun altını çizen Usta, "Şu anda bunun lütfen farkında olalım. Yaşlımız, gencimiz, hastamız, engellimiz hiç fark etmez, bu konuda birbirimize yardım edelim."dedi.Usta, sandıklara çıkılması ve oyların kullanılması halinde Türkiye'nin önünün açılacağını belirtirken,son operasyonların ardından PKK'nın belinin iyice kırıldığını da aktarırken, "Başının da kopmasına az kaldı. Onların tek dertleri, bu ülkenin bölünmesi ve parçalanması. Ama buna müsaade etmeyecek güçlü bir Türk milleti ve Türkiye var" ifadelerini kullandı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Derbent Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Hediyesi Oyuncak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement