Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 24.Gün: - Son Dakika
Güncel

Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 24.Gün:

Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 24.Gün:

İstanbul'da düzenlenen 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi' bütün illerde takip edildi. Tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu mitinglere İstanbul'da olduğu gibi tüm partilerin temsilcileri ve milyonlarca vatandaş katıldı.

08.08.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara dökülen ve haftalardır demokrasi nöbeti tutan Türkiye, İstanbul Yenikapı'da yapılan "Demokrasi ve Şehitler Mitingiyle" nöbetini taçlandırdı. Bütün siyasi liderlerin, askeri kademeden generallerin, sanat ve spor dünyasından ünlülerin katıldığı mitingde milyonlarca vatandaş tek yürek olup darbeyi lanetledi.

Merkezi İstanbul olan bu birlik coşkusu tüm Türkiye'de yaşandı. Edirne'den Kars'a, Antalya'dan Trabzon'a vatandaşlar şehirlerin meydanlarını doldurdu ve kurulan dev ekranlardan Yenikapı mitingindeki konuşmaları izledi. Develililer de Türk siyasi tarihinin en önemli mitingini Cumhuriyet Meydanındaki dev ekrandan izleyerek bu birlik ve kardeşlik de yerlerini aldı.

Program sonrasında dev miting hakkındaki duygu ve düşüncelerini dile getiren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar "Bu akşam Cumhuriyet Meydanımızda tüm hemşerilerimizle tarihi bir ana şahitlik etmiş bulunuyoruz. İktidarı ve muhalefeti ile tüm dünyaya "Biz biriz ve birlikte diriyiz" mesajını vermenin bahtiyarlığını yaşamış bulunuyoruz. Bizim üstümüzden kirli hesap yapmak isteyen hainler unutmasınlar ki biz, öyle onların hesaplarına sığmayacak büyüklükte bir milletiz. Rabbim'den bu süreçte şehit düşmüş kardeşlerimize bir kez daha rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. Başkomutanımızın belirttiği gibi 10 Ağustos Çarşamba Gününe kadar Cumhuriyet Meydanımızdaki vatan nöbetini tutmaya devam edeceğiz" dedi.

Programın sonunda Verenel Derneği ve Safa Vakfı tarafından ülkemizdeki sıkıntıların defi ve kardeşliğin daim olması için kurban kesildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Develi Halkı Gündüz İşinde Gece Demokrasi Nöbetinde 24.Gün: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement