Dha Yurt Bülteni - 13 - Son Dakika
Güncel

Dha Yurt Bülteni - 13

Dha Yurt Bülteni - 13

Mersin'de siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün (2)BAKAN ELVAN, ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİMersin'e bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Silifke İlçesi'nde şehit ailelerini ziyaret etti.

06.11.2016 00:27

Mersin'de siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün (2)

BAKAN ELVAN, ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Mersin'e bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Silifke İlçesi'nde şehit ailelerini ziyaret etti.

Bakanı Lütfi Elvan, Zeliha Elvan ile birlikte Silifke İlçesi'nde ilk olarak Fırat Kalkanı Harekatı'nın 43'üncü gününde teröristlerle çıkan çatışma sonrasında şehit olan uzman onbaşı Ali Gölge'nin Atayurt Mahallesi'ndeki baba evini ziyaret etti. Ziyarette, Vali Özdemir Çakacak, Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Kanat, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Fatih Erhan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Ak Parti İl Başkanı Cesim Ercik ve ilçe protokolü de hazır bulundu.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan ve şehit için okunan dualarla devam eden ziyarette Bakan Elvan ve Vali Çakacak şehidin babası Hüseyin Gölge ile yakından ilgilenerek, acılı anneyi teselli etmeye çalıştı. Acılı baba Hüseyin Gölge'nin taleplerini dinleyen Bakan Elvan, daha sonra şehidin babasına Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağını teslim etti.

Buradan ayrılan Bakan Elvan, beraberindekilerle birlikte Hakkari'de terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen havan saldırısı sonucu şehit olan piyade onbaşı Barbaros Yılmaz'ın Sayağzı Mahallesi'ndeki evine geçti. Annesi ve babası vefat ettikten sonra halası ve eniştesi ile birlikte yaşadığı öğrenilen Şehit Yılmaz'ın dedesi Veli Öz ve anneannesi Esma Öz'ün Türk bayrakları ile donatılan evini ziyaret eden Bakan Elvan ve beraberindekiler acılı dede Veli Öz ile yakından ilgilenerek üzüntüsünü paylaşmaya çalıştı.

Ziyaret, Kuran-ı Kerim tilaveti ve akabinde şehit için okunan dualarından ardından Bakan Elvan daha sonra, vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber: MERSİN,

=============

FETÖ'den aranan HSYK eski Genel Sekreteri, sahte kimlikle yakalandı

FETULLAHÇI Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) eski Genel Sekreteri Muzaffer Bayram, Malatya'da sahte kimlikle yakalandı.

Malatya'da güvenlik güçlerinin yaptığı yol kontrollerinde durdurulan bir araçta sahte kimlik taşıdığı belirlenen kişi gözaltına alındı. Yapılan araştırmada bu kişinin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan HSYK eski Genel Sekreteri Muzaffer Bayram olduğu tespit edildi.

Muzaffer Bayram, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haber: Mikail PELİT/MALATYA,

=============

Ayının saldırısına uğrayan adam yaralandı

BOLU'nun Seben İlçesi'nde ormanlık alanda meyve toplarken ayının saldırısına uğrayan 44 yaşındaki Ergin Dursun yaralandı. Seben İlçesi'ne bağlı Korucuk Köyü Gücük mevkiindeki ormanlık alanda arkadaşlarıyla birlikte alıç ve kuşburnu toplayan Ergin Dursun, ayının saldırısına uğradı. Yanındaki arkadaşlarının bağırışları karşısında ayı, kaçarak uzaklaştı.

Bacağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Ergin Dursun, İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Dursun'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Haber: Murat KÜÇÜK/ SEBEN-BOLU,

============================

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dha Yurt Bülteni - 13 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement