Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Otobüs Durağına Uçtu - Son Dakika
Güncel

Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Otobüs Durağına Uçtu

Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Otobüs Durağına Uçtu

Beyoğlu Tepebaşı'nda direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, otobüs durağına uçtu. Kazada durakta bulunan 3 kişi yaralanırken, durak kullanılamaz hale geldi.

12.07.2015 15:53  Güncelleme: 16:43

Beyoğlu Tepebaşı'nda otobüs durağına dalan bir otomobil 3 kişinin yaralanmasına ve durağın kullanılmaz hale gelmesine neden oldu.

SÜRAT NEDENİYLE DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, saat 14.30 sıralarında Beyoğlu Tepebaşı Refik Saydam Caddesi üzerindeki otobüs duraklarında meydana geldi. İddiaya göre, Taksim'den Şişhane istikametine gitmekte olan Mustafa Avcı idaresindeki 17 UD 333 plakalı otomobilin sürücüsü süratli olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

3 KİŞİ CAM PARÇALARIYLA YARALANDI

Sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak otobüs duraklarına uçtu. Kaza sonucu, durakta bulunan 3 kişi duraktan patlayan cam parçalarıyla hafif şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

YARALILAR ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİ'NE KALDIRILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri durakta bulunan yaralı vatandaşı ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Diğer hafif yaralılar ise kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

DURAK KULLANILMAZ HALE GELDİ

Kaza nedeniyle durak kullanılamaz hale gelirken, bir süre otobüsler durağa giremedi. Yapılan çalışmanın ardından otomobil çekici yardımıyla duraktan alındı.

"SÜRATLİ BİR ŞEKİLDE GELİRKEN VİRAJI ALAMADI"

Kazayı duyan vatandaşlar, "Ben evin önündeydim, 'bom' diye bir ses geldi. Kadınlar çığlık çığlığa vardılar. Sonra geldiğimde aracın kaza yaptığını gördüm. 3-4 yaralı vardı. Otomobil süratli bir şekilde gelirken virajı alamadı. Öndeki araba da yol vermeyince sıkıştı, bu da durağa girdi." dedi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Direksiyon Hakimiyetini Kaybeden Sürücü Otobüs Durağına Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ORJİNAL MAGANDA: CEHENNEMİN DİBİNE GİT MAL TRAFİK,TE HIZ DENEMESİ YAPIYOR BAŞKALARININ CANINADA KAST EDİYOR SÜRESİZ EHLİYETİNİN İPTALİNE VE 15 YIL HAPİS CEZASI VERİLMELİ BU CAVAT,A 1 0 Yanıtla
  • Ayyıldız: 1 saat sonra serbest birşey olmaz 1 0 Yanıtla
  • zycskn: fjjkjvd 0 0 Yanıtla
  • Ali baba: Allah kimsenin başına vermesin 0 0 Yanıtla
  • Sürmeneli 2: Direksiyon hakimiyetini kaybetmek ne demek ya ulan uyuyo demiyo kaybetti diyo 0 0 Yanıtla
  • yollar: ah ak parti ah yine sen yaptın dimi 0 0 Yanıtla
  • Ali: Kaymaz. Dalgınlık. . 0 0 Yanıtla

Advertisement