Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkmenistan'a Gidecek - Son Dakika
Güncel

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkmenistan'a Gidecek

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkmenistan\'a Gidecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkmenistan'a resmi ziyarette bulunacak ve Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısına katılacak.

22.01.2015 16:15  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkmenistan'a resmi ziyarette bulunacak ve Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı'na katılacak.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Çavuşoğlu'nun 28 Ocak'ta Türkmenistan'a resmi ziyarette bulunacağı, 29 Ocak'ta ise Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı'na katılacağı belirtildi.

Açıklamada, ziyaret çerçevesinde ikili işbirliği konularının yanı sıra iki ülkenin ortak ilgi alanına giren uluslararası ve bölgesel gelişmelerin ele alınmasının planlandığı ifade edildi.

Bir önceki Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı Mayıs 2014'te Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılmış, toplantıda enerji ve ulaştırma başta olmak üzere, üç ülkeyi ilgilendiren konularda ikili ve bölgesel düzeyde işbirliğinin geliştirilmesi ele alınmış, bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Türkmenistan'a Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement