Diyarbakır-Lice Karayolunu Kesen PKK'lılar, 4 Aracı Ateşe Verdi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır-Lice Karayolunu Kesen PKK'lılar, 4 Aracı Ateşe Verdi

Diyarbakır-Lice Karayolunu Kesen PKK\'lılar, 4 Aracı Ateşe Verdi

Diyarbakır'da, sabah saatlerinde de yolda kimlik kontrolü yapan yüzü maskeli kişiler, bir otobüs ile 3 aracı, sürücülerini indirdikten sonra ateşe verdi.

24.07.2015 16:15  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır ile Lice İlçesi arasında bağlantıyı sağlayan karayolunu kapatan yüzü maskeli kişiler, bir otobüs ile 3 aracı ateşe verip küle çevirdi.

YOLDAN GEÇEN ARAÇLARI DURDURUP, KİMLİK KONTROLÜ YAPTILAR

Suruç'ta meydana gelen patlamada ve yaşanan ölümleri protesto etmek isteyen bir grup, dün ve önceki akşam, Lice Karayolu'na barikat kurarak, yolu trafiğe kapattı. Akşam saatlerinde yoldan geçen araçları durduran yüzü maskeli kişiler, kimlik kontrolü yaptı.

4 ARACI TEŞE VERDİLER

Bugün sabah saatlerinde de yolda kimlik kontrolü yapan yüzü maskeli kişiler, bir otobüs ile 3 aracı, sürücülerini indirdikten sonra ateşe verdi. Olayın duyulması üzerine bölgeye giden jandarma ekiplerinin müdahalesiyle güvenlik sağlanarak, karayolu trafiğe açıldı.

YAŞANAN GELİŞMELERLE İLGİLİ GENELKURMAY AÇIKLAMA YAPTI

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinde, 23 Temmuz tarihinde meydana gelen olayla ilgili olarak, "Bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, Diyarbakır- Bingöl kara yolu, Diyarbakır/Lice İlçesi Çalıbükü mevkiinde, 37 araç durdurularak trafiğe kapatılmıştır. Ayrıca, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, Diyarbakır/Lice İlçesi Yaprakköy Mahallesinde, Lice- Kulp kara yolu da sekiz araç durdurularak trafiğe kapatılmıştır. Anılan kapalı yollar, Jandarma Unsurlarının müdahalesi ile trafiğe açılmıştır" denildi.

"DÖRT ADET ARAÇ YAKILMIŞTIR"

24 Temmuz tarihli Genelkurmay açıklamasında ise "Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristlerin de aralarında bulunduğu bir grup tarafından, Diyarbakır-Bingöl kara yolu, Diyarbakır/ Kocaköy İlçesi Gökçe Mahallesi mülki sınırları içerisinde kesilerek dört adet araç yakılmıştır. Söz konusu yol, İl Jandarma Komutanlığı unsurlarının müdahelesi ile saat 10.20'de yeniden trafiğe açılmış olup, olay bölgesindeki teröristler kaçmıştır" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır-Lice Karayolunu Kesen PKK'lılar, 4 Aracı Ateşe Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • turk gencligi: askeri darbe olsun apo ve hdp li vekiller kursuna dizilsin ancak ulkeye huzur gelir 17 2 Yanıtla
  • JamaL Dersim: Yakın yıkın gebertin Hevalno. Bu tirkoların anladığı tek dil bu... 0 18 Yanıtla
  • milat: TSK bunları ne zaman gebertecek 11 3 Yanıtla
  • Kurt05: Kancıklıkta çıgır açan pekeke. 11 2 Yanıtla
  • KÜRT: Birbirlerini vurup birbirlerini destekleyen tek toplum sizsiniz pkk ya destek vermekten vazgeçin artik 8 4 Yanıtla
  • muşlu: alın size diyarbakır halkı oy verdiğiniz kişiler size yöneldiriyor silahı atese veriyor herseyi helal olsun size 8 3 Yanıtla
  • k: korkaklar sıkıysa yüz yüze savaşın 7 4 Yanıtla
  • evren kemal: ben o yoldan gececem sıkıysa benim arabayı yakın yarın öglen saatları gibi gcecem oralarda dolaşacam 9 1 Yanıtla
  • Agrili: Vahset tek keliymeyle vahset 5 4 Yanıtla
  • Deruni HHışş HHışş: Yakılan bir kibrit çöpü bile bölgeye kendi insanına zarar veriyor. Bu hainliktir. Yüxü maskeli korkaklıktır. Geri adımdır geri kalmışlığa destektir. Ormansızlaştırmak ciğetleri söndürmektir. Biraz aklı selim düşün. Bu ilkeliktir vahşilşktir. Dış kuvvetlere yataklıktır yalakalıktır. Burdan ekmek yiyorsan nankörlüktüt. Acımasızlıktır merhametdizliktir. Bu vatan hepimizin hepimize yeter. Bu dünya kimseye kalmadı. Nice medeniyetler nice insanlsr yaşadı. En güzel yaşam barış içindr yaşamaktır. Dünyanın tüm niğmetleti bize sunulmuştur. Her şey yetişiyor. Sibiryayı düşünün buzbumbux hiç bir şey yetişmiyor. Açlıktan aç gezen afrikalıları düşünün sahrayı kum çöllerini düşünüm hiç bir şey yetişmiyor. İçinizdeki fesat fitneliği çıkartın asırlardır kürt türk birarsda yaşamıştır Yaşayacakta Allahın izmiğle yaptığınıx kötülüklerin cezasını fazladıyla yine o bölge halkı çekrcek. Tsyip size kötümü yaptı . dilinizi serbest konuşuyorsunuz tv nix var kürtçe isimler nefen götünüz kalkıyor. Bir yerde durmuyorsunuz. Şu anda 80 millett vekilş devletten 15 bşn lira maaş veriyor. Bu parayı sizr veriyorlar mı. Ama kendileri kırmızı kpltuklarda oh gel keyfim gel diyor. Hangi millet vekşlinin çocuğu dĞdadır elinde keleş var söyleyin. Allahtan korkun kuldan utanın.. Gelecek nesillete güzel günlrt bıtakın. Kin nefreti ayrımcılığı bırakın. Biz birlşkte çanakkalede savaştık. Kürdü türkü yan yana yatoyor. bd israilin uşağı hizmetçisi karısı olmayın. Adam gibi adam olun okuyun ama cüdam olmayın. Bunu bilin Türk Cumhuriyeyi bir kum taneciği vermez. Don asketine kadar savaşır. Tsrih aynadıfır. Zaten Kürt idareden anlanaz aşiret olup birbirini yet. Tarihte kaç kürt devletş vardır.. Selahattin eyübü vardır. Oda din uğrına kudüsü almıştır. Kürtletin afona değil...... 5 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement