Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Yönetimine Malatya'dan 3 Kişi Seçildi - Son Dakika
Yerel

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Yönetimine Malatya'dan 3 Kişi Seçildi

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Yönetimine Malatya\'dan 3 Kişi Seçildi

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun olağan genel kurulu Erzurum'da toplandı.

01.11.2013 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun olağan genel kurulu Erzurum'da toplandı. Tek listeyle gidilen seçimli genel kurulda, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu başkan vekili seçildi.

Cemiyet üyelerinden Sonsöz Gazetesi imtiyaz sahibi Ali Er ve Genel Yayın Yönetmeni Vahap Güner de yönetim kurulu üyeliğine ve konfederasyon delegeliğine getirildi.

Merkezi Erzurum'da bulunan Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'nin önderliğinde Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti, Iğdır İletişim ve Gazeteciler Cemiyeti, Ağrı Gazeteciler Cemiyeti, Muş Gazeteciler Cemiyeti ve Malatya Gazeteciler Cemiyetinin katılımıyla kuruluşu tamamlanan Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun birinci olağan genel kurulu toplandı.

Divan Başkanlığını Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı İHA Temsilcisi Ahmet Genç'in üstlendiği genel kurula federasyonu oluşturan 6 ilin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve federasyon delegeleri katıldı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Kurucu Başkan Feridun Fazıl Özsoy, Doğu Anadolu'da ve Türkiye'nin diğer bölgelerinde kurulan federasyonlar ve gerekçeleri hakkında genel kurulu bilgilendirdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Yönetimine Malatya'dan 3 Kişi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement