Döşemealtı İlçesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Döşemealtı İlçesi'nde Bayramlaşma

Döşemealtı İlçesi\'nde Bayramlaşma

Antalya’nın Döşemealtı İlçesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol ve vatandaş bayramlaştı.

19.07.2015 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Döşemealtı İlçesi'nde Ramazan Bayramı dolayısıyla protokol ve vatandaş bayramlaştı.

Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Belediye Başkanı Turgay Genç ve İlçe protokolünün katıldığı bayramlaşma töreni resmi kurumlarla başlayıp, huzurevi ve şehit yakınları ziyaretleriyle devam etti. Halkla bayramlaşma ise; her yıl olduğu gibi bu yıl da kapalı pazaryerinde gerçekleştirildi.

Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül öncülüğünde ki bayramlaşma ziyaretleri Antalya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile başladı. Ardından Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Halil Akyüz Huzurevi ve şehit aileleri ile devam etti. Geleneksel halkla bayramlaşma töreni ise bu yıl da bayramın Döşemealtı Kapalı Pazaryerinde gerçekleştirildi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Garnizon Komutanı Mustafa Açık, İlçe Jandarma Komutanı Ersin Yiğit, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Karaaslan'ın da katıldığı bayramlaşma ziyaretlerinin bazı bölümlerine Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili ve CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile milletvekili Devrim Kök, Döşemealtı Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Belediye bürokratları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, pazaryerinde ki halkla bayramlaşma töreni sırasında yaptığı konuşmasında; mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram temennisinde bulundu.

Kaymakam Mehmet Baygül ise bayramlar kardeşliğin ve birlikteliğin temsil edildiği en güzel günlerden biri olduğunu kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Döşemealtı İlçesi'nde Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement