DSP Genel Başkanı Türker - - Son Dakika
Güncel

DSP Genel Başkanı Türker -

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Yakın zamanda sırf DSP'yi boşaltıp göndermek için CHP, 58 belediye başkanımızı alıp götürdü" dedi.

19.03.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Yakın zamanda sırf DSP'yi boşaltıp göndermek için CHP, 58 belediye başkanımızı alıp götürdü" dedi.

Türker, Muratpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan olimpik yüzme havuzunun açılışında yaptığı konuşmada, dünyada polis ve savcıların hırsızları kovalarken, Türkiye'de hırsızların savcıları ve polisleri kovaladığı bir zaman diliminde yaşanıldığını öne sürdü.

Ecevit'ten aldıkları en önemli özelliğin, değerlere sahip çıkmak olduğunu dile getiren Türker, şöyle konuştu:

"Eğer değerleri birileri sokağa bırakıyorsa sevinmeyeceksin. Bu değerler kolay yetişmemiş. Kolay bu işleri yapmamış. Onları kucaklayacaksın. Başta sayın Süleyman Evcilmen olmak üzere son 3 ay içerisinde DSP, bizimle aynı çizgide olduğunu iddia eden bir partiden 6 belediye başkanını aday gösteriyor. Yani gösterdiğimiz bütün adayların içerisinde yalnız 6 kişi. Bunların hepsi bize saldırmaya başladı. 'Ecevit'in kemikleri sızlayacak' dediler."

"Yakın zamanda sırf DSP'yi boşaltıp göndermek için CHP, 58 belediye başkanımızı alıp götürdü. Bunların içinde Büyükerşen de var, Ordu da var" diyen Türker, "En son götürdükleri belediye başkanı sayın Evcilmen'in yuvasına dönüşünden bir hafta sonradır. Onlar alırken helal, ama başkasına giderken haram" ifadesini kullandı.

Muratpaşa Belediye Başkanı ve DSP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Süleyman Evcilmen de yüzme havuzunun yapımı sırasında çok uzun bir sürecin yaşandığını anlatarak, "Bir söz verdik. Bugün o sözü yerine getiriyoruz. Antalya'ya bir tesis daha kazandırmanın onuru ve gururunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Evcilmen, 15 yıllık belediye başkanlığı döneminde 277 projeyi hayata geçirdiğini kaydetti.

Konuşmanın ardından Türker ve Evcilmen tarafından tesisin açılışı gerçekleştirildi.

DSP Genel Başkanı Türker -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DSP Genel Başkanı Türker - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement