Dursunbey'de Yetimler Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Dursunbey'de Yetimler Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Programı

Dursunbey\'de Yetimler Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Programı

Dursunbey Belediyesi ilçede yaşayan yetimler, şehit aileleri, gaziler ve Soma Maden Faciası'nda hayatını kaybedenlerin yakınları onuruna iftar programı düzenledi.

15.07.2014 09:53

Dursunbey Belediyesi ilçede yaşayan yetimler, şehit aileleri, gaziler ve Soma Maden Faciası'nda hayatını kaybedenlerin yakınları onuruna iftar programı düzenledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda Türkiye genelindeki belediyelerde eş zamanlı iftar programı düzenlendi. Dursunbey Saz Restoran'da gerçekleşen iftar programına İlçe Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müftüsü Nihat Sevil, Garnizon komutanı Mehmet Ayça, AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir ve İlçe yönetimi, yetim çocuklar, şehit yakınları, gaziler, madenci yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

"TELEFONUM HER AN AÇIK"

İftar öncesi Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan eşi ile birlikte konukları kapıda karşıladı. Daha sonra okunan akşam ezanı ile toplu şekilde oruçlar açıldı. Yapılan duanın ardından Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan bir konuşma gerçekleştirdi. Bahçavan, yemeğe katılan herkese teşekkür ederken bu yemeğin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda yapıldığını belirtti. Türkiye Genelinde 824 belediyede böyle bir iftarın gerçekleştiğini söyleyen Başkan Bahçavan, "Dursunbey Belediyesi olarak yetimler, gaziler, şehit yakınları ve madenci kardeşlerimizin yakınları ile omuz omuza yürüyeceğiz. Onların dertleri ile dertleneceğiz. Günün her anı telefonum açık. Bir sıkıntınız olduğunda bana ulaşabilirsiniz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından misafirlerini kapıda uğurlayan Başkan Bahçavan katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dursunbey'de Yetimler Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Programı - Son Dakika


Advertisement