Dursunbey'e İkinci Gelişimde Başbakan Olacağım - Son Dakika
Güncel

Dursunbey'e İkinci Gelişimde Başbakan Olacağım

Dursunbey\'e İkinci Gelişimde Başbakan Olacağım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kepsut İlçesi'nin ardından geldiği Dursunbey'de seçim otobüsünden halkı selamladı.

08.05.2015 20:05

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kepsut İlçesi'nin ardından geldiği Dursunbey'de seçim otobüsünden halkı selamladı. Kent meydanında otobüsten inen Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla tokalaşarak bir kahvede çay içti. Mahalle muhtarları ve vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, Kent Meydanı'nda yaptığı konuşmada Dursunbey'e ilk kez geldiğini belirtti. Dursunbey'e gelen liderlerin Başbakan olduğunu duyduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "İkinci gelişimde Başbakan olacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu, Dursunbey'in en büyük sorununun işsizlik olduğunu söyledi. AK Parti'nin 13 yıllık iktidarında işsizliğin arttığını savunan Kılıçdaroğlu, refahı tabana yayacaklarının sözünü verdi. Dursunbey'in CHP'ye mesafeli durduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, kabahatin kendilerinde olduğunu vurgulayarak, "Vatandaşın yanına bu zamana kadar gelmemişiz. Ankara'da oturup 'oy verin' dedik, vatandaş da bize oy vermedi. Balıkesir'de miting yapıp halkın yanına geldim. Ben haram yemedim. Dursunbeyli'lerden oy istiyorum" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Dursunbey'in ardından Bigadiç'e hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dursunbey'e İkinci Gelişimde Başbakan Olacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ramazan: Sayın kılıçlaroğlu secim öncesi biz bu sözleri çok duyuyoruz seçimden sonra hep söylediklerinizi unutuyorsunuz diyelim AKP kötü, akp den önce dursunbey-harmancık yolunu neden yapmadınız.İktidar kötüyse siz onlardan betersiniz.İktidarı karalama değil siz daha mükemmel projelerinizle iktidarın karşıısında muhalefetlik yapmalısınız.diyelim chp iktidar akp muhalefet olsa adamlar projeleri ile 3 günde chp yi boğar. 0 0 Yanıtla

Advertisement