Düz-Der'den Milletvekili Tunç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Düz-Der'den Milletvekili Tunç'a Ziyaret

Düz-Der\'den Milletvekili Tunç\'a Ziyaret

Bartın Ulus Düzköy Derneği (Düz-Der)Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’u TBMM’deki makamında ziyaret etti.

21.02.2014 15:35

Bartın Ulus Düzköy Derneği (Düz-Der)Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Bartın Ulus Düzköy Derneği (Düz-Der)Yönetim Kurulu üyeleri AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'u TBMM'deki makamında ziyaret etti. Ulus Düzköy Derneğinin ziiyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Milletvekili Tunç, Bartın'ın tüm ilçe ve beldelerinde olduğu gibi Ulus ilçesinin beldeleri ve köylerine önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Tunç, Ulus çevre yolunu ve ilçe giriş çıkışlarındaki köprülerin yapımını tamamladıklarını Ulus İlçe Hastanesinin ihalesini gerçekleştirildiğini, önümüzdeki günlerde inşaat çalışmalarının başlayacağını, Ulus Merkez Atatürk İlköğretim Okulunun eskiyen binasının yıkılarak yerine yeni ve 24 derslikli modern bir okulun inşaat çalışmalarının başlandığını söyledi. Tunç, "Küre Dağları Milli Parkı yatırımlarımızda 2014 yılında devam edecek. Drahna etnoğrafya müzesi, Drahna- Cide bağlantı yolu ile ilgili ödenekleri de şuanda ayrıldı" dedi.

"KÖYDES PROJESİ İLE KÖYLERİMİZE HİZMET AKTI"

Milletvekili Tunç, AK Parti'nin 12 yılda Türkiye'yi şehirleriyle, belde ve köyleriyle birlikte daha yaşanılabilir hale getirdiğini belirterek, "KÖYDES projesi ile Bartın'a 85 milyon lira tutarında yatırım yaptık, Köydes Projesi ile köylerde önemli hizmetler gerçekleştirdik. 2014 yılında da Köydes Projesi kapsamında köylerin yol ve içme suyu sorunlarındaki eksiklikleri gidermenin gayreti içerisindeyiz. Bartın'da 260 köy bulunuyor. Köydes Projesi için köylerimize 2005-2014 yılları arasında bin'i aşkın proje için toplam 85 milyon lira harcadık. Suyu olmayan, yolu olmayan köyümüz kalmasın diye çalıştık. Köylerimize 1200 kilometresi asfalt olmak üzere 2200 kilometre yol yaptık. 70 kilometre beton parke yol çalışması gerçekleştirdik. 320 ünitede içme suyu projesi gerçekleştirdik. Köylerimizin ihtiyacı olan demir, çimento, boru alımı için gerekli ödenekleri aktardık" dedi.

Çalışmaları hakkında Milletvekili Tunç'a bilgi veren Ulus Düzköy Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Milletvekili Tunç'a TBMM'deki çalışmalarında kolaylıklar dileyerek kendilerine sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı da teşekkür ettiler. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düz-Der'den Milletvekili Tunç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement