Düzeltme) Sağlık Görevlisi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Düzeltme) Sağlık Görevlisi Toprağa Verildi

Düzeltme) Sağlık Görevlisi Toprağa Verildi

Konya’da trafik kazasında yaralılara yardıma giderken ambulansın devrilmesi sonucu yaşamını yitiren sağlık görevlisi gözyaşları içinde toprağa verildi.

02.08.2014 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da trafik kazasında yaralılara yardıma giderken ambulansın devrilmesi sonucu yaşamını yitiren sağlık görevlisi gözyaşları içinde toprağa verildi.

Ramazan Bayramının 3. günü Konya'nın Çumra ilçesi Gökhüyük Mahallesinde yaşanan trafik kazasındaki yaralılara müdahale için yola çıkan ambulansın devrilmesi sonucu yaralanan sağlık görevlilerinden 23 yaşındaki Zehra Yeşilyurt, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yeşilyurt'un cenazesi Çumra ilçesinde toprağa verildi.

Cenaze törenine Konya Valisi Muammer Erol, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı ve Harun Tüfekçi, Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanlığı Genel Müdürü Oğuz Cesur, sağlık personeli ve vatandaşlar katıldı. 112 çalışanları cenaze töreninde üniformaları ile yer aldı.

Kılınan cenaze namazının ardından 6 yıldır Acil Tıbbi Teknisyeni olarak görev yapan evli ve 1 çocuk annesi Zehra Yeşilyurt gözyaşları arasından toprağa verildi.

Tören sonrası Çumra Devlet Hastanesi önünde açıklama yapan Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Konya İl Başkanı Gökhan Çete, sağlık çalışanlarının görev şehidi kapsamına alınmasını istedi. Çete, "Bizler din, dil, mezhep gözetmeksizin insanlara hayat vermeye çalışıyoruz. Kimi zaman darp, kimi zaman hakaretlere maruz kalıyoruz. Bir can vermek için canlar veriyoruz. Sağlık çalışanlarının da şehitlik rütbesini alması için gerekli düzenlemelerin yapılmasını istiyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzeltme) Sağlık Görevlisi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement