Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Türkiye Belediyeler Birliği'nce ilçeye çöp toplama aracı hibe edildiğini bildirdi.

03.06.2015 15:30

Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı, Türkiye Belediyeler Birliği'nce ilçeye çöp toplama aracı hibe edildiğini bildirdi.

Bostancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin temiz bir yerleşim olması için çaba harcadıklarını söyledi.

Daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Enez'e bir çöp aracı verdiğini belirten Bostancı, "Şimdi de daha büyük bir çöp aracı belediyemize kazandırdık. Türkiye Belediyeler Birliği'nce ilçeye çöp toplama aracı hibe edildi. İnşallah bu yıl sahillerimizde ve Enez'de çöp toplama sorunu yaşanmayacak. Katkısı olan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

-Sultaniçe Balıkçı Barınağı'nın devir işlemi

Sultaniçe Köyü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Koç, balıkçı barınağının devir işlemini beklediklerini bildirdi.

Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  Sultaniçe Köyü Sahili'ne gelen balıkçılara daha iyi hizmet vermek için çaba harcadıklarını söyledi.

Sultaniçe ve Yayla balıkçı barınaklarının aynı zamanda yapıldığını hatırlatan Koç, "Yayla Balıkçı Barınağı, Su Ürünleri Kooperatifi'ne 6 ay önce devredildi. Biz ise hala beklemekteyiz. Kooperatifimiz adına Sultaniçe Balıkçı Barınağı'nın bir an önce verilmesini istiyoruz. Balıkçılarımıza daha iyi hizmet verebilmek için bu talebimizin gerçekleşmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement