Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne\'den Kısa Kısa

TRAKYAKENT Belediyeler Birliğinin, üye belediyeleri personeline yönelik düzenlediği eğitim çalışmaları devam ediyor.

09.02.2017 17:55

TRAKYAKENT Belediyeler Birliğinin, üye belediyeleri personeline yönelik düzenlediği eğitim çalışmaları devam ediyor.

Keşan Belediyesi toplantı salonundaki eğitimde, "Taşınır ve Taşınmaz Mal Yönetmeliği" konulu günübirlik eğitim çalışması gerçekleştirildi.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, burada yaptığı konuşmada, eğitimlerin personel adına bilgilendirici ve yararlı olduğunu söyledi.

Birliğin eğitim çalışmalarını farklı konularda ve yönetmeliklerdeki çeşitli güncellemelere yer vererek sürdüreceğini ifade eden Özcan, eğitime katılan personele teşekkür etti.

Birlik müdürü Behcet Atlı, Türkiye Belediyeler Birliği Mali Hizmetler Müdürü Yüksel Koçak'ta bir konuşma yaptı.

-Edirne'de spor

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi Edirnespor Futbol Takımı ve Erkek Basketbol Takımının hafta sonu önemli karşılaşmalara ev sahipliği yapacağını belirterek, tüm vatandaşları maçlara davet etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi Birinci Grupta mücadele eden ve grup liderliğini sürdüren Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, 2016-2017 sezonu eleme A Grubu birinci hafta mücadelesindeki ilk karşılaşmasını Denizli Yüksekçıta Koleji ile gerçekleştirecek.

Cumartesi günü saat 19.00'da Mimar Sinan Spor Salonunda oynanacak maça iyi hazırlanan Edirnespor Erkek Basketbol Takımı, gruptan çıkarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyor.

Bölgesel Amatör Lig'te mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor Futbol Takımı ise Kartal Bulvarspor'u evinde ağırlayacak.

Karşılaşma Pazar günü saat 14.00'te 25 Kasım Stadyumunda oynanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen belediye başkanı Gürkan, Edirnespor'un bu sezon ki sloganının "Haydi Edirne'm Takımına Sahip Çık" olduğunu belirtti.

Gürkan, tüm vatandaşları ücretsiz olacak basketbol ve futbol maçlarına davet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement