Edremit'in Lokantacıları İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Edremit'in Lokantacıları İftarda Buluştu

Edremit\'in Lokantacıları İftarda Buluştu

Balıkesir’in Edremit Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Aykut Dürüst, oda üyelerine Ramazan ayı münasebeti ile iftar organizasyonu düzenledi.

08.07.2014 17:05

Balıkesir'in Edremit Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Aykut Dürüst, oda üyelerine Ramazan ayı münasebeti ile iftar organizasyonu düzenledi.

Edremit Bahçıvanlar Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Genel Başkanı Aykut Yenice, AK Parti Havran İlçe Başkanı Erdal Önder, Edremit'te bulunan diğer oda başkanları ve oda üyeleri katıldı.

Fasıl grubunun çaldığı ilahiler eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından, oda başkanı Aykut Dürüst kısa bir konuşma yaptı.

Dürüst, "Biz yeni bir yönetimiz. Bu Ramazanda düzenlediğimiz Edremit Lokantacılar ve Köfteciler Odası 1. iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Birlik ve beraberliğimizin artması için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Bu iftar yemeğine katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederim" dedi. Dürüst'ün konuşmasının ardından odada 25 yılını doldurmuş olan üyelere plaket takdim edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'in Lokantacıları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement