Efsane Futbolculardan Galatasaray-Beşiktaş Derbisi Yorumu - Ek - Son Dakika
Güncel

Efsane Futbolculardan Galatasaray-Beşiktaş Derbisi Yorumu - Ek

Efsane Futbolculardan Galatasaray-Beşiktaş Derbisi Yorumu - Ek

Golbol OYNADILAR Çanakkale'de Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Liderler Topluluğu tarafından Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen "Futbol ve Siyasette Kariyer" konulu panelin ardından eski futbolcular milil futbolcular Bülent Korkmaz, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber ve Engin İpekoğlu, Dardanelspor tesislerinde görme engellilerle golbol oynadı.

24.05.2015 21:23

Golbol OYNADILAR

Çanakkale'de Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Liderler Topluluğu tarafından Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen "Futbol ve Siyasette Kariyer" konulu panelin ardından eski futbolcular milil futbolcular Bülent Korkmaz, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber ve Engin İpekoğlu, Dardanelspor tesislerinde görme engellilerle golbol oynadı. Golbol maçını 3-2 görme engelliler kazandı. Futbolun efsane isimleri, AK Parti Çanakkale milletvekili adaylarının da aralarında bulunduğu partililerle dostluk için yaptıkları futbol maçından ise 7-3 galip ayrıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Genç Liderler Topluluğu Kariyer Günleri kapsamında "Futbol ve Siyasette Kariyer" konulu panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak eski milli futbolcular Bülent Korkmaz, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber ve Engin İpekoğlu katıldı. Panelin ardından engelilerle golbol oynamak için Dardanelspor Tesisleri'ne geçildi. Burada konuşan AK Parti İstanbul milletvekili ve Çanakkale milletvekili adayı Bülent Turan, golbolun, 2. Dünya Savaşı'ndan sonra görme engelli askerlerin rehabilitasyonu için öngörülmüş bir oyun olduğunu söyledi.

Eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen da hayatlarının en güzel gününü geçirdiklerini belirterek, "Böyle bir etkinliğe dahil edildiğimiz için teşekkür ederiz. Engelli kardeşlerimizle golbol oynacağız. En güzel maçlardan birine çıkacağız. Daha önce golbol oynamadım ama bir kez izledim. Engelli kardeşlerimiz gönüllerin şampiyonlarıdır" dedi.

Türkiye Görme Engelliler Derneği Çanakkale Şube Başkanı İbrahim Batdal da ünlü sporcular ve milletvekilleriyle farkındalık etkinliği yapacaklarını ifade ederek, "Golbol, görme engelliler için zevkli bir oyun haline gelmiştir. Önemli bir farkındalık etkinliği. Maçta iddialı değiliz, çünkü karşımızdakiler çok güçlü" diye konuştu. Konuşmaların ardından görme engellilerin 3-2 kazandığı maçta, Bülent Turan, Bülent Korkmaz ile Oğuz Çetin forma giydi.

Buradaki etkinliğin tamamlanmasının ardından, eski milli futbolcular, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale milletvekili adayı Bülent Turan, tekrar aday olan AK Parti Çanakkale milletvekili İsmail Kaşdemir ve AK Parti İl Başkanı Erdener Can ile partililerin bulunduğu takıma karşı yaptıkları dostluk maçını 7-3 kazandı. Dostluk maçında Oğuz Çetin ve Rıdvan Dilmen'in birbirinden şık çalım ve golleri ise maçı izlemeye gelenlerden bol bol alkış aldı.

Dardanelspor tesislerindeki etkinliğin sona ermesinin ardından kent merkezindeki çeşitli açılışlara katılan eski milli futbolcular, Çanakkale'den ayrıldı. - Korkmaz

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Efsane Futbolculardan Galatasaray-Beşiktaş Derbisi Yorumu - Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement