Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonundan Başkan Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonundan Başkan Kılıç'a Ziyaret

Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonundan Başkan Kılıç\'a Ziyaret

İzmir’den Erzurum’a gelerek bir dizi temasta bulunan Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu’nun bugünkü durağı Çat ilçesi oldu.

15.03.2016 15:28

İzmir'den Erzurum'a gelerek bir dizi temasta bulunan Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu'nun bugünkü durağı Çat ilçesi oldu. Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti. İzmir'de yaşayan Dadaşlara Çat Belediyesi'nin yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Kılıç, konuklarına Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere Erzurum'a gelen Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu yöneticileri, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Başkan Kılıç'a federasyonun İzmir'deki faaliyetleriyle ilgili olarak bilgiler aktaran Başkan Muzaffer Okumuş, Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan da, ilçeye yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş, yıllar önce geldiği Çat'ın yeni yüzünün kendisini çok şaşırttığını ifade ederek, "Çat ilçemiz almış başını yürümüş. Karşılaştığımız manzara bizleri gerçekten çok sevindirdi. Çat Belediyesi'nin hizmetleri takdire şayan; çünkü yapılan yatırım ve projeler İzmir'de bile konuşuluyor. Sayın Başkan Arif Hikmet Kılıç ve ekibini yürekten kutluyoruz" diye konuştu.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç ise, Türkiye'nin dört bir yanında milyonlarca Erzurumlu yaşadığına dikkati çekerek, "Erzurum'dan çeşitli nedenlerle göç edilmiş olunsa da, önemli gün ve haftalarda memlekete gelmek, sadece sıla hasreti gidermek anlamına gelmez. Bu aynı zamanda bir etkileşimdir, enerjidir." dedi. Erzurum'un kurtuluş yıldönümünde heyet halinde Dadaşlar Diyarı'na gelen Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu'nu tebrik eden Kılıç, "Sadece Erzurum'da değil, Erzurum dışındaki hemşehrilerimizle de el ele ve iç içe olmayı başarabilmeliyiz. Güç ve kuvvet işte böylesi etkinliklerden doğar" dedi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, hatıra fotoğrafı çektirdiği konuklarına ziyaretin sonunda Kur'an-ı Kerim hediye etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonundan Başkan Kılıç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement