Eğitim-Bir-Sen'den Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen'den Kutlu Doğum Etkinliği

Eğitim-Bir-Sen\'den Kutlu Doğum Etkinliği

Memur Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası Cizre İlçe Temsilciliği Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle etkinlik düzenledi.

22.04.2014 11:19  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Cizre İlçe Temsilciliği Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir etkinlik düzenledi.

Cizre Öğretmen Evi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe Şırnak Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz, Şırnak İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Berhuni, Eğitim Bir-Sen Cizre Şube Başkanı Abdullah Çatı, sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan kutlu doğum etkinliğinde Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Abdullah Çatı günün anlam ve önemine binaen kısa bir konuşma yaptı. Akabinde Şırnak Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz da bir konuşma yaptı. Yrd. Doç. Dr. İbrahim Baz, kutlu doğum etkinliği ile ilgili Diyanet İşleri Başkanlığı'nın din ve samimiyet konusunu seçmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Etkinlik yapılan konuşmaların ardından İlçe Müftülü İlahi Gurubu'nun seslendirdiği ilahilerle sona erdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen'den Kutlu Doğum Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement