Eğitim-bir-sen'den Tanışma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Eğitim-bir-sen'den Tanışma Yemeği

Eğitim-bir-sen\'den Tanışma Yemeği

Ağrı’nın Patnos ilçesinde Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği tarafından üyelerin tanışması ve kaynaşması amacı ile bir yemek verildi.

25.11.2015 10:59

Ağrı'nın Patnos ilçesinde Eğitim-Bir-Sen Temsilciliği tarafından üyelerin tanışması ve kaynaşması amacı ile bir yemek verildi.

Özel bir restoranda verilen yemeğe Patnos İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü ve Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Fikret Ayaz, Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Ağrı İl Başkanı Süleyman Gümüşer ve üyeler katıldı. Yemek öncesi bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Ağrı Başkanı Süleyman Gümüşer, sendika olarak birçok kazanımlar elde ettiklerini, bunun da üyelerinin desteğiyle olduğunu belirtti. Gümüşer, dünyada ve Türkiye'de olup biten yanlışlara sessiz kalmadıklarını herkesin gördüğünü vurgulayarak, "Çalışanların haklarını korumada da elimizden geleni sonuna kadar yaptık. Ama eğitimcilerin sesine kulağını tıkayan yöneticiler yüzünden öğretmen ve akademisyenler hak ettikleri ek ödemeyi alamıyorlardı ve biz sendika olarak yaptığımız girişimler sonucunda bu ek ödemeyi almayı başardık. Birileri bizi hükümetin arka bahçesi olarak görebilir, ama biz gerektiği zaman bize 'Akıllı Tahta' değil 'Akıllı Bakan' lazım diyerek tepkimizi ortaya koyan bir sendikayız. Bu konuda da mücadelemiz devam etmektedir. Bu bölgede çalışan öğretmenler olarak sizlere minnettarız. Çünkü gerek soğuk kış şartları, gerekse coğrafik zorluklar ve imkansızlıklar sizleri yıldırmadığı gibi büyük bir iştiyakla insanımızın aydınlanması çabasını veriyorsunuz. Hepinizi bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Patnos İlçe Temsilcisi Fikret Ayaz ise, yemeğe katılan üyelerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayıp, her günlerinin mutlu geçmesi temennisinde bulundu. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitim-bir-sen'den Tanışma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement