Ekrem Demirtaş Yeni Kabineyi Yorumladı - Son Dakika
Ekonomi

Ekrem Demirtaş Yeni Kabineyi Yorumladı

Ekrem Demirtaş Yeni Kabineyi Yorumladı

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan yeni kabinenin hayırlı olmasını diledi, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevine getirilmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

24.11.2015 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan yeni kabinenin hayırlı olmasını diledi, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevine getirilmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan yeni kabineyi değerlendirdi. Demirtaş, yeni hükümetin hayırlı uğurlu olmasını dileyerek "Bizim o ya da şu olmuş, bu olmamış gibi şahıslar bazında değerlendirme ya da eleştirme hakkımız olmadığını düşünüyoruz. Bu konuda takdir, bakanlarla birlikte çalışacak olan Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu'nun. İzmir Milletvekili sayın Binali Yıldırım'ın, kentimiz için çok önemli projeleri yürüten Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına getirilmesi İzmir için son derece sevindirici oldu. Ama Ege'den daha fazla bakanın yeni hükümette olması yönündeki beklentimiz gerçekleşmedi. Yine de bakanlarımızın tümü zaten ülkemizin bakanı. Oda olarak tüm bakanlarımız ile yakın ilişki kurarak üyelerimizin ve kentimizin sorunlarını çözmek için çalışacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Ekrem Demirtaş Yeni Kabineyi Yorumladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement