Elazığ Şemdinli Şehidi Elazığlı Asteğmenin Terhisine 6 Ayı Kalmıştı - Son Dakika
Güncel

Elazığ Şemdinli Şehidi Elazığlı Asteğmenin Terhisine 6 Ayı Kalmıştı

Elazığ Şemdinli Şehidi Elazığlı Asteğmenin Terhisine 6 Ayı Kalmıştı

Şemdinli şehidi Elazığlı Asteğmenin terhisine 6 ayı kalmıştıHakkari'nin Şemdinli ilçesinde Durak 2.Hudud Bölüğüne bugün PKK tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldarısında şehit olan Elazığ'lı Asteğmen Ömer Baydilli'nin baba evine ateş düştü.

09.10.2016 21:26

Şemdinli şehidi Elazığlı Asteğmenin terhisine 6 ayı kalmıştı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Durak 2.Hudud Bölüğüne bugün PKK tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldarısında şehit olan Elazığ'lı Asteğmen Ömer Baydilli'nin baba evine ateş düştü. Şehit Asteğmen'in terhisine 6 ay kaldığı örehildi.

Şemdinli'deki bombalı saldırıda şehit 10 askerden biri olan Asteğmen Ömer Baydilli'nin Elazığ'ın Doğukent mahallesi 57. sokakta bulunan baba evi bayraklarla donatıldı.

Şehidin ailesinin yaz aylarında kullandığı evlerine Ak Parti İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Elazığ milletvekili Tahir Öztürfk, Sivrice Belediye başkanı Ebubekir Irmak şehidin babası Sami Baydilli'ye taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin dedesi Hamdi Polat, torunu ile dün telefonla görüştüğünü belirterek, Dün telefonla aradı, konuştuk iyi olduğunu söyledi. Bu gün bu haberi aldık dedi.

26 yaşındaki şehit Asteğmen Ömer Baydilli'nin cenazesi yarın İstanbul'a gönderilecek,öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Edirne kapı şehitliğinde toprağa verileceği öğrenildi. Fırat Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler mezunu ve bekar olan şehit Baydilli'nin anne ve babasının İstanbul'da kaldığı, yaz aylarında memleketleri Elazığ'a geldikleri belirtilirken, terhisine de 6 ay kaldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Şemdinli Şehidi Elazığlı Asteğmenin Terhisine 6 Ayı Kalmıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement