Emekliler Bursa'yı Gezdi - Son Dakika
Yerel

Emekliler Bursa'yı Gezdi

Emekliler Bursa\'yı Gezdi

Bozüyük Belediyesi Kültür Gezileri programı kapsamında 55 yaş üzeri emeklilere yönelik hazırlanan "Bursa Kültür Turları" başladı.

02.10.2015 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediyesi Kültür Gezileri programı kapsamında 55 yaş üzeri emeklilere yönelik hazırlanan "Bursa Kültür Turları" başladı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın kadınlara yönelik başlattığı bir proje olarak hayata geçirilen kültür turlarına emekliler de dahil edildi. Yıllarca çalışarak helal rızık ile ekmek parasını kazanmış, ailesini geçindirmiş, çocuklarını büyütmüş ve Türkiye'nin büyümesinde ve gelişmesinde emeği olan 55 yaş üzeri emekliler için düzenlenen gezi turları 40 kişilik ilk kafile ile başladı. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın emeklilere bir armağanı olarak düzenlenen bu gezide Cumalıkızık, Ulu Camii, tarihi Koza Han, Yeşil Camii Türbesi, Botanik Park, Emir Sultan Camii Türbesi, Yıldırım Beyazıt Camii ve Külliyesi, Muradiye Külliyesi, Tophane, Osman Gazi Türbesi ve Orhan Gazi Türbesi ziyaret edildi.

Keyifli bir gün geçirerek Bozüyük Belediyesi'nin kültür gezilerindeki organizasyon başarısını da takdir eden emekliler, gezi boyunca hiçbir problem ya da aksilikle karşılaşmadıklarını belirterek, "Bizleri unutmayan Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı'ya teşekkür ediyoruz" dediler.

Geziye katılanların hiçbir masraf yapmadığı turlarda; sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve profesyonel rehberlik hizmeti ücretsiz olarak veriliyor. Tarihi ve kutsal mekanların ziyaret edildiği ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Bursa Kültür Turlarına kayıtlar devam ediyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekliler Bursa'yı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement