Emitt "Malatya" ile Coştu - Son Dakika
Yerel

Emitt "Malatya" ile Coştu

Emitt "Malatya" ile Coştu

İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 70’e yakın ülkeden katılımın olduğu 19. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) açılan Malatya Standı etkinliği kapsamında Malatyalı sanatçılar tarafından müzik ziyafeti verildi.

24.01.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde 70'e yakın ülkeden katılımın olduğu 19. Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) açılan Malatya Standı etkinliği kapsamında Malatyalı sanatçılar tarafından müzik ziyafeti verildi.

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Büyükşehir Kültür A.Ş, Fırat Kalkınma Ajansı, Büyükşehir Esenlik Şirketi, Pütürge, Darende ve Arapgir ilçe belediyeleri ile kentteki turizm sektörü temsilcilerinin destekleri ile EMİTT Fuarında açılan Malatya Standı kapsamında çok sayıda sanatçının sahne aldığı bir konser organizasyonu yapıldı.

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, yeni Malatyaspor Başkanı ve MASTÖB Başkanı Adil Gevrek, İstanbul Valiliği Yazı İşleri Müdürü Nafi Gül, İşadamı Vahap Küçük, siyasetçi Yüksel Cengel, Merhum Mevlüt Aslanoğlu'nun oğlu Erdem Aslanoğlu, ile birlikte kalabalık bir katılımın olduğu konserde Malatyalı sanatçı Selahattin Alpay, Ozan Musayip Temuroğlu, Naki Yoksuli, Sevgi Vahap Ağça, Ebru Yaman, Serhat Koyun ve Filiz Ağar sahne aldılar.

Aynı zamanda MASTÖB Sosyal ve Kültürel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sanatçı Selahattin Alpay sahne alarak, sevilen Malatya Türkülerini seslendirdi. Alpay'ın "Malatya" türküsü ile İstanbul'daki Malatyalılar uzun süre halay çektiler.

Fuara katılanlar Malatya yöresi türkülerini seslendiren sanatçılara yoğun ilgi gösterdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emitt 'Malatya' ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement