En Güzel Yılbaşı Eğlencesi LeMan Kültür'de - Son Dakika
Güncel

En Güzel Yılbaşı Eğlencesi LeMan Kültür'de

En Güzel Yılbaşı Eğlencesi LeMan Kültür\'de

Türkiye genelinde 18 şubeye ulaşan LeMan Kültür, yılbaşı gecesi yeni yılı birbirinden eğlenceli show'lar, konserler ve sürprizlerle karşılıyor.

29.12.2014 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Rock Müziğinin önde gelen gruplarından MaNga ile Bahar Koçak, Ada Orkestrası, Balkon Bandosu, DJ Soner Sezer, DJ Minna, DJ Nezir Kara ve Sütlü Kakao 31 Aralık akşamı LeMan Kültür şubelerinde herkesi müziğe ve eğlenceye doyuracak. Geçmiş yılbaşı eğlencelerini özleyenler için "Nostaljik Yılbaşı" konsepti de LeMan Kültür'ün bir başka yılbaşı gecesi sürprizi olacak.

LeMan Kültür, yeni yıla bomba gibi konserler, eğlenceler ve sürprizlerle giriyor. Samimi mekanları ve güleryüzlü çalışanları ile yiyecek-içecek ve eğlence sektörüne yeni bir soluk getiren LeMan Kültür, 2015'e "NonStop" müzik ve eğlencelerle giriyor.

31 Aralık akşamı için, İstanbul'dan Adana'ya, İzmir'den KKTC'ye kadar 18 şubesinde birbirinden eğlenceli etkinlikler ve konserler düzenleyen LeMan Kültür Restaurant Group, yılbaşı gecesi coşkusunu müdavimleriyle buluşturuyor.

MaNga Eskişehir LeMan Kültür'de

LeMan Kültür'ün en iddialı konseri yılbaşı gecesi Eskişehir LeMan Kültür şubesinde olacak. Türk Rock Müğinin önde gelen gruplarından MaNga yılbaşı gecesi LeMan Kültür misafirlerine özel konser verecek. MaNga, "Bir Kadın Çizeceksin", "Kal Yanımda" ve "Cevapsız Sorular" gibi en güzel şarkılarını Eskişehir LeMan Kültür'de hep bir ağızdan seslendirecek.

31 Aralık Çarşamba akşamı Ankara Bahçelievler ve Çayyolu LeMan Kültür şubelerinde ise Bahar Koçak ve Ada Orkestrası başkentin en güzel yılbaşı eğlencelerinden birine imza atacak.

İzmir Bornova LeMan Kültür'de de yine müzik hiç susmayacak. Balkan Bandosu, DJ Nezir Kaya ve Sütlü Kakao grubu şarkı ve show'larıyla İzmir'lilere en güzel yılbaşı gecesini yaşatmak için sahnede olacak.

LeMan Kültür'ün iddialı yılbaşı gecesi etkinliklerinden biri de Bodrum şubesinde yaşanacak. DJ Soner Sezer ve DJ Minna, dünyanın takip ettiği en popüler parçaları, 2015'i LeMan Kültür Bodrum şubesinde karşılamak isteyenler için çalacak.

Konserlerin yanısıra LeMan Kültür şubelerinde Lazer , Işık ve Perküsyon Show'ları da eğlencelere eğlence katacak.

Yılbaşı Lezzeti

LeMan Kültür restoranları usta aşçıları tarafından hazırlanan birbirinden lezzetli et ve tavuk yemekleri, aperatifler, başta Nirvana olmak üzere rakipsiz tatlıları, usta barmenlerin ellerinden çıkan rengarenk kokteylleri ile yılbaşı gecesi müvadimlerini sadece eğlenceye değil, yemeğe de doyuracak.

Nostaljik Yılbaşı

LeMan Kültür, "Hepsi iyi güzel de ben geçmişi özlüyorum" diyenleri de unutmadı. LeMan Kültür şubelerinden bazılarında da 31 Aralık Çarşamba yılbaşı gecesine özel "Nostaljik Yılbaşı" adıyla farklı bir konsept hazırlandı. Közde pişirilmiş "Kestane Kebap"lar, "Patlamış Mısır"lar ve "Tombala" oyunu, alternatif eğlence arayan LeMan Kültür müdavimleri için hazır olacak.

2015'i LeMan Kültür restoranlarında "Unutulmaz Bir Gece" ile karşılamak istiyorsanız, siz de 18 LeMan Kültür şubesinden birinde yerinizi hemen artabilirsiniz…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Güzel Yılbaşı Eğlencesi LeMan Kültür'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement