Engelli Okçunun Milli Takım Başarısı - Son Dakika
Yerel

Engelli Okçunun Milli Takım Başarısı

Engelli Okçunun Milli Takım Başarısı

Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’nün engelli okçusu Handan Biroğlu, Salon Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye dördüncüsü olarak Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı.

23.03.2014 14:04

Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü'nün engelli okçusu Handan Biroğlu, Salon Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye dördüncüsü olarak Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı.

Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü'nün engelli okçusu Handan Biroğlu, Ankara İncek'teki Olimpik Park Otel tesislerinde Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Salon Türkiye Şampiyonası'na katılarak önemli bir başarı elde etti. Türkiye dördüncülüğü elde ederek Milli Takım kampına katılmaya hak kazanan Biroğlu, yarışmalara Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü'nün uluslararası antrenörleri eşliğinde hazırlandı.

HANDAN KISA SÜREDE İMKANSIZI BAŞARDI

Geçirdiği bir trafik kazası sonucu tekerlekli sandalyeyle hayatına devam eden Handan Biroğlu, Çankaya Belediyesi Lozan Parkı içindeki Türkiye'nin en büyük okçuluk atış alanında antrenör Macide Erdener'den aldığı teorik ve pratik eğitimle okçuluk sporuna olimpik yay kullanarak başladı.

Handan Biroğlu'nun, şampiyonadan bir hafta önce makaralı yay çalışmasına başladığını belirten antrenör, sporcunun imkansızı başardığını ve kısa sürede elde ettiği dereceden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Erdener, sporcusunun 22 Mart-4 Nisan 2014 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak Milli Takım Hazırlık Kampına katılmaya hak kazandığını bildirdi. Erdener, Çankaya Okçuluk İhtisas Spor Kulübü sporcularına başarılarının kapılarını açan Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve çalışanlarına teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Okçunun Milli Takım Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement