Erenköy Mahallesinde Bağlantı Yolu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Erenköy Mahallesinde Bağlantı Yolu Açıldı

Erenköy Mahallesinde Bağlantı Yolu Açıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erenköy mahallesinde alt yapısı ile yapımı tamamlanan Gürle Caddesi açılması ile iki ilçenin birbirine bağlandığını söyledi.

18.09.2015 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erenköy mahallesinde alt yapısı ile yapımı tamamlanan Gürle Caddesi açılması ile iki ilçenin birbirine bağlandığını söyledi.

Erenköy mahallesinde Gürle Caddesinin açılışına Ak Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, İl Müftü Yardımcı Galip Koçer, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Melikgazi Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ile muhtarlar ve çok sayıda semt halkı katıldı.

Erenköy mahallesi ile Hisarcık Bölgesi Bahçelievler Mahallesi'ni birbirine bağlayan Gürle Caddesi'nin önemli bir yol olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, "Melikgazi Belediyesi olarak Erenköy Mahallesi'nde ulaşımda alternatif yollar açarak ulaşımı daha seri ve güvenli hale getirdik. Bu yol ile iki mahalleyi değil aynı zamanda iki ilçeyi birbirine bağladık. Çünkü Erenköy ile Hisarcık, Kıranardı ve Talas İlçesi bağlantı yolu olarak hizmet verecektir. Bu amaçla Erenköy Gürle Caddesi ile Hisarcık Bölgesi Bahçelievler Mahallesi'ni birbirine bağlayan 2500 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğinde yeni bir yol inşa ettik. Tüm alt yapısını tamamladık. Hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi.

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ise Kayseri'nin planlı büyümekte ve gelişmekte olduğunu ifade ederek, Kayseri modeli kavramı ile Melikgazi'nin hizmetin adresi olduğunu söyledi.

Erenköy Mahalle Muhtarı Bekir Mermer de, Erenköy mahallesinin son yıllarda yapılan hizmetler, taşkın su kanalı, yürüyüş ve koşu parkurları ile adeta Kayseri'nin en prestijli mahallesi olduğunu kaydetti ve yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erenköy Mahallesinde Bağlantı Yolu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement