Ersin Düzen'den Aziz Yıldırım'a Çağrı: Gerekeni Yap - Son Dakika
Spor

Ersin Düzen'den Aziz Yıldırım'a Çağrı: Gerekeni Yap

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Ajax'la deplasmanda 0-0 beraberek kaldığı karşılaşmayı yorumlayan Ersin Düzen, Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu.

06.11.2015 09:46

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Fenerbahçe, Hollanda'nın Ajax takımıyla deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Son 10 dakikada rakibine büyük baskı kurup birbiri ardına gol fırsatları bulan sarı lacivertli takım, son vuruşlarda gereken beceriyi gösteremeyince 1 puana razı oldu. Fenerbahçe, grupta 5 puanla 2. sıradaki yerini korudu. Diğer maçta Molde, deplasmanda Celtic'i 2-1 mağlup etti ve gruptan çıkmayı garantiledi.

YILDIRIM'A SÜRPRİZ ÇAĞRI

Fenerbahçe'nin berabere kaldığı karşılaşmanın analizini yapan Ersin Düzen, Aziz Yıldırım'a çağrıda bulunarak "Sayın Başkan Aziz Yıldırım, ödediği milyonlarca Euro'nun hakkını almak istiyorsa, bu oyundan keyif almak ve taraftarının mutlu olmasını istiyorsa, iş işten geçmeden harekete geçmeli. Pereira'yı değil, futbolcuları görüşme odasını çağırmalı. Bu takımın sorununun psikolojik olduğunu, Fernandao, Volkan veya bir başkasının kaçırdığı golün sebebinin de Pereira olduğunu daha iyi anlayacaktır. Bir teknik adam, elindeki bu kadar güzel malzemeden ancak bu kadar kötü bir yemek yapar" ifadelerini kullandı.

İşte Düzen'in o yazısı;

F.Bahçe, sezon başından bu yana 18. resmi maçını oynadı. Yeni bir takımın, kadro kalitesini ve farkını saha içinde gösterebilmesi için yeterli olan süreyi çoktan geçtik. 3 ay içinde ortaya konan futbol ile Pereira'nın vaatleri arasında hala büyük tezat var. Rakiplerine baskı kuran ve hücumu düşünen değil, her seferinde oyun planı olmayan, kaderine razı ve mutsuz bir görüntü çizen takım izliyoruz.

F.Bahçe taraftarının beklentisi, dün akşamın son 10 dakikasındaki oyundur. Tıpkı Beşiktaş ve Celtic maçlarının ikihci yarısındaki ilk 15 dakika gibi. Bunu genele yayamamasının en önemli sebebi teknik direktör Vitor Pereira'dır.

Sezon başındaki 4-4-2 inadı uğruna, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Şimdi de, De Souza-M.Topal inadı sayesinde iki cephede de bıçak sırtında. İki futbolcunun önünde Diego'yu oynatarak takımın balansını bozduğunu hala göremiyor mu? Bu orta saha ile ne alan daraltabilirsiniz ne de öndeki 3'lüden beklenen performansı alabilirsiniz. Üstelik Nani, Diego, Van Persie gibi oyuncular şapkadan tavşan çıkartmazsa, dünkü gibi 80 dakika pozisyona bile giremezsiniz.

"NANİ VE VEN PERSIE'YE YAZIK OLUYOR"

F.Bahçe, maçı 90 dakika değil 10 dakika oynadı. Ozan ve Volkan'ın girişiyle, neler olduğunu biz değil, Pereira analiz etmeli. Portekizli hoca, yedek beklettiği Ozan'a gerçekten yazık ediyor. Sadece Ozan'a değil, Pereira sayesinde Nani ve Van Persie'ye de yazık oluyor. İki futbolcunun da kötü olmalarının sebebi Pereira'dır. İkisinin de hocayla anlaşamadığı ve mutsuz olduğu yüzlerinden belli oluyor. Ama eminim maç sonunda Pereira, yine oyundan memnun olduğunu söyleyecek, yine kazanılan 1 puanın önemine değinecek, yine aynı cümleleri kuracak!

"AZİZ YILDIRIM HAREKETE GEÇMELİ"

Sayın Başkan Aziz Yıldırım, ödediği milyonlarca Euro'nun hakkını almak istiyorsa, bu oyundan keyif almak ve taraftarının mutlu olmasını istiyorsa, iş işten geçmeden harekete geçmeli. Pereira'yı değil, futbolcuları görüşme odasını çağırmalı. Bu takımın sorununun psikolojik olduğunu, Fernandao, Volkan veya bir başkasının kaçırdığı golün sebebinin de Pereira olduğunu daha iyi anlayacaktır. Bir teknik adam, elindeki bu kadar güzel malzemeden ancak bu kadar kötü bir yemek yapar!

Ersin Düzen\'den Aziz Yıldırım\'a Çağrı: Gerekeni Yap
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ersin Düzen'den Aziz Yıldırım'a Çağrı: Gerekeni Yap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • piston: Fener gruptan çıkamaz demedi demeyin diye buraya yazıyorum. Ajax çıkar gruptan 1 10 Yanıtla
    yorum: Çıksada gelecek için çok umut vermiyo malesef 2 1
  • Adam: Bu Hoca beraberlik icin oynuyor. Tesadüf bi gol atar üstüne yatariz düsüncesi var ( Daum taktiyi ). FB son yillarin en kötü futbolunu oynuyor. Gol yememeye calisiyor gol atmaya degil. 10 0 Yanıtla
  • Kontenjandan Coni: Fb liler gaza gelmeyin bunlar gs ve bjk medyasının oyunları. Astanayı yenemeyen takımın yazarları bunlar. Bjk daha düne kadar avrupada şamar oğlanıydı. Fb uefada yarı final cl de çeyrek final oynadı. Ajaxla dışarda berabere kalmış olaya bak. 1 6 Yanıtla
  • Gönder: Yürü git la klavye yazarı 3 2 Yanıtla
  • Erman: Bos herif 2 1 Yanıtla
  • AKIN: VERDİKLERİ PARANIN HATRINA BAŞARISIZLIGI GÖRÜP SES ÇIKARTMAYAN YÖNETİCİLER NEDEN ORADASINIZ, HER GELEN TAZMİNAT MADDESİ KOYUYOR SİZDE BAŞARISIZLIK MADDESİ KOYUN BECEREMİYORSA İSTİFASINI BASIP TAZMİNATSIZ GÖNDERSİNLER.. BU KADAR KAFALARI ÇALIŞMIYORMU HER GELEN YABANCI CEBİNİ DOLDURUP TARAFTARIN UMUTLARINI ÇALIP GİDİYORLAR.. BİRİ ARTIK DUR DESİN BURASI MUZ CUMHURİYETİ DEGİL BAŞARI YOKSA PARADA YOK... 2 0 Yanıtla
  • servet: ersin düzen saçmalıyorsun,,,, birde spor adamısın,,, futbolcu kalenin önünde top kaçırıyorsa bu hocanın kötü olması anlamına mı gelir bırakın abi kalenin önündesin kale boş sen ne anlatıyorsun.. 2 0 Yanıtla
  • ADANALI KANARYALAR: van persie yi niye aldın naniyi niye aldın bunlarda iş kalsaydı bu yaşta m united bırakırmıydı bizden salağı yok bu sene golü nasıl atarız acaba diye dövünüp duruyoruz başkanımız iyi niyetli ama transfere karışmayacak bir an önce akademi kurulup yol alınmalı yani avrupa ne yaptıysa bizde aynı yoldan gitmeliyiyiz yoksa avrupanın yaşlı döküntü emeklilerini alıp ah vaha devam ederiz,bizden söylemesi 2 0 Yanıtla

Advertisement