Eryılmaz, "Demirci Kararını Çoktan Vermiş" - Son Dakika
Yerel

Eryılmaz, "Demirci Kararını Çoktan Vermiş"

Eryılmaz, "Demirci Kararını Çoktan Vermiş"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, “Bu coşku iktidarın müjdecisidir.

24.05.2015 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, "Bu coşku iktidarın müjdecisidir. Halkla beraber yürüyen Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran'da AKP diktatörlüğüne son verecektir" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Manisa'da gezmedik ilçe, mahalle, sokak bırakmayan MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MHP'li adaylarla Demirci'ye adeta çıkarma yaptı. Ziyaretlerle vatandaşların Hasan Eryılmaz'a vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken MHP'lileri dinlemeye gelen kalabalığın fazlalığı ise gözlerden kaçmadı.

Coşkulu kalabalığa seslenen Eryılmaz, "Aslında Demirci'de söylenecek söz pek yok. Çünkü görüyorum ki Demirci kararını çoktan vermiş. Allah hepinizden razı olsun. Sizin bu coşkunuz bizim de çalışma azmimiz ile Allah'ın izniyle Haziran'da iktidar olacağız. Birileri bu fotoğrafa iyi baksın. Demirci'nin coşkusunu görsün. Bu coşku iktidarın müjdecisidir. Halkla beraber yürüyen Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran'da AKP diktatörlüğüne son verecektir" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eryılmaz, 'Demirci Kararını Çoktan Vermiş' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement