Erzin'deki Sel - Son Dakika
Yerel

Erzin'deki Sel

Erzin\'deki Sel

Selde hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi toprağa verildi.

26.09.2014 15:32

Hatay'ın Erzin ilçesi Kaplıcalar mevkisindeki selde hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi toprağa verildi.

Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan yakınları tarafından alınan Zeki Duran'ın (58) cenazesi helallik alınması için Erzin ilçesi İsalı Mahallesi'ndeki evine getirildi. Duran'ın naaşı Erzin Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Kara Mustafa Mezarlığı'nda defnedildi. Cenaze töreninde Duran'ın oğlu Erdi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Selde yaşamını yitiren Bayram Aydıngöli (46) ile eşi Serap Aydıngöli'nin (42) cenazesi de yakınları tarafından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alındı.

Bayram Aydıngöli'nin naaşı Dörtyol ilçesi Yeşilköy Mahallesi'ne getirildi. Burada kardeşi Veli Aydıngöli'nin evine taşınan cenaze, Yeşilköy Camisi'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi. Serap Aydıngöli'nin cenazesi ise Osmaniye'nin Düziçi ilçesi Yarbaşı beldesinde defnedildi.

Veli Aydıngöli, ağabeyi ve yengesinin uzun süredir sel baskınının meydana geldiği bölgedeki pansiyonda çalıştığını söyledi. Çiftin çocuklarının olmadığını anlatan Veli Aydıngöli "Selden sonra hem kardeşimin hem de eşinin cesedine ulaşıldı. Kardeşimin eşinin ailesi Osmaniye Düziçi ilçesinde yaşadığı için onu orada toprağa verdiler. Allah kimselere böyle acılar yaşatmasın" dedi.

Erzin ilçesi Başlamış Mahallesi'nde bulunan Kaplıcalar mevkisinde dün meydana gelen selde Osman Başaran, Serap Aydıngöli, Bayram Aydıngöli ve Zeki Duran'ın cesedi bulunmuş, kaybolan Zübeyde Başaran'a ise ulaşılamamıştı. Çok sayıda arama kurtarma ekibinin sevk edildiği bölgede, ev, iş yeri ve araçlar zarar görmüştü. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzin'deki Sel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement