Erzincan'da Toç Bir-Sen Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da Toç Bir-Sen Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Erzincan\'da Toç Bir-Sen Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Erzincan’da Memur-Sen’e bağlı olan Toç Bir-Sen (Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası) Şube Başkanlığı 1.olağan genel kurul kongresi yapıldı.

20.09.2014 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da Memur-Sen'e bağlı olan Toç Bir-Sen (Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası) Şube Başkanlığı 1.olağan genel kurul kongresi yapıldı.

Toç Bir-Sen Erzincan İl başkanı olan Orhan Almacı'nın tek aday olarak girmiş olduğu kongrede yeniden başkanlığa getirildi. 4 ay önce temsilcilikten şubeye dönüşen ve 461 üyesi bulunan Toç Bir Sen şube yönetim kurulu üyeliklerine ise M.Yasef Yalçınkaya, Güven Bilyay, Cihat Parıldar, İbrahim Yaşar, İbrahim Yıldırım ve Erol Çelik yer aldı.Denetim Kuruluna Veli Okumuş, Müslim Aydın, Mehmet Bulut seçildi. Kurulda Disiplin Kuruluna ise Mehmet Celebioğlu, M. Gökhan Taş ve Arzu Şafak yer aldı. Orhan Almacı ve İbrahim Yaşar da büyük kongre delegesi oldu.

Erzincan Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan Toç Bir-Sen kongresinin genel başkan yardımcısı Fatih Doğan, Memur-Sen il başkanı Temel Çiçek, Erzurum Orman İşletme Bölge Müdürü Muhammet Salih Çetiner, Erzincan Orman İşletme Müdürü Halil Yazıcı, Erzincan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Naci Gün, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürü Bilal Karadoğan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Erzincan İl Koordinatörü Metin Bektaş, Diyanet Sen Erzincan Şube Başkanı Zakir Yıldız, Birlik Haber-Sen Erzincan İl Başkanı Mustafa Sevilir, Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Bilal Selçuk, Bem Bir-Sen İl Başkanı Erol Şahin Toç Bir Sen'in çevre illerdeki şube başkanları ve Memur-Sen'e bağlı sendika başkanları ve üyeler katıldı.

Kongrede divan başkanlığını yapan Memur-Sen İl Başkanı Temel Çiçek yaptığı konuşmada; "Memur-Sen Türkiye'deki 3 milyon memurumuzun umududur.Onların ekmek kavgasının en güçlü sendikasıdır.Bugün itibari ile 762 bin 500 üyesiyle Türkiye'deki 11 hizmet kolunun tamamında yetki almış ve bütün hizmet kolu çalışanlarının tamamının tek sendikası ve tek umududur.İlk yola çıkıldığından bugüne bakıldığında ciddi bir mesafe kaydedildi ama önümüze bakıldığında da daha gidecek yolumuzun olduğunu görüyoruz. Bizler sendikamızı ve ülkemizi seviyoruz.Kimseyi ötekileştirmeden sendikamızın ve ülkemizin daha iyi konuma gelmesi için var gücümüzle mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Toç Bir-Sen Erzincan Şube Başkanlığına seçilen Orhan Almacı ise Erzincan şube olarak üye sayılarının 461'e çıktığını belirtip, sendikalarına üye olup destek verenlere teşekkür etti. Almacı, sendikacılığı kavga ve çatışma haline getiren anlayışa karşı, sendikacılık dilinin barış, huzur ve kardeşlik olabileceğini söylemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan'da Toç Bir-Sen Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement