Erzurum'daki Türkiye Rafting Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Erzurum'daki Türkiye Rafting Şampiyonası

Erzurum\'daki Türkiye Rafting Şampiyonası

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu'nca Erzurum'da yapılan Türkiye Rafting Şampiyonası ikinci gün yarışları başladı.

11.05.2014 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası ikinci gün yarışları başladı.

Erzurum Valiliği desteği ile Uzundere ilçesindeki Tortum Çayı'nda yapılan şampiyonaya 13 ilden 200 sporcu katılıyor. İlk etabı geçtiğimiz ay Düzce'de gerçekleştirilen şampiyonanın Erzurum ayağında U-23 erkekler, büyük erkekler ve bayanlar grubunda yer alan sporcular, şampiyonanın ikinci gününde nehir inişi yarışında mücalede ediyor.

Sporcuların çekişmeli mücadeleleri sırasında herhangi bir aksaklıkla karşılaşmamaları için İlçe Emniyet Müdürlüğü, AKUT ve sağlık ekipleri gerekli tedbirleri aldı.

Organizasyon Kurulu Başkanı Çetin Bayram, sporcuların yaklaşık 8 kilometrelik parkurda ter döktüğünü belirterek, "Bu yarışmada 400 puan üzerinden değerlendirme yapılıyor. Bunun nticesinde de sıralamalar oluşacak. 4 kategoride yarışan takımların sıralaması neticesinde ödül törenine geçilecek. Bu bizim son etabımız. Yorucu ve 45 dakika süren uzun bir etap. Her takımın 45 dakikası var ve bu süre içinde 8 kilometrelik nehir inişi yarışı tamamlıyorlar" dedi.

Yarışmaya Rize'den katılan sporculardan Meral Ölmez de "Burada mantık, teknik ve bir de yarışma esnasında idman çok önemli. İddialıyız, yarışmayı kazanmak için geldik ve mutlaka kazanacağız" ifadesini kullandı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'daki Türkiye Rafting Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement